Ofte stillede spørgsmål
{{faq.Name}}

{{faq.Name}}

{{faq.Answer}}

- Lille VEGA -

M. Rexen

onsdag

20.03.2019

Pris - inkl. gebyr

195,-

Dør: 20.00 - Koncertstart: 21.00

M. RexenM. RexenM. RexenM. RexenM. RexenM. RexenM. RexenM. RexenM. RexenM. RexenM. RexenM. RexenM. RexenM. RexenM. RexenM. RexenM. RexenM. RexenM. RexenM. Rexen

Dragende intensitet revolutionerer den skandinaviske scene

M. Rexen komponerer uden konventionel begrænsning. Hans genre er ubestemmelig, men der er allerede røster fremme om, at han kommer til at revolutionere den skandinaviske scene. Rexens sange skaber møder mellem et eksperimenterende og kommercielt udtryk. Hans vokal er imponerende, og hans intensitet er dragende.

M. Rexen udgav i år debutalbummet An Endless Sea of Honey, som er første del af trilogien The United Kingdoms. Det har fremtryllet singlerne ”Love in Three Stages”, ”We all Wanna Be Better” og senest ”Henri”.

Til næste år er han klar med anden del af trilogien. M. Rexen er globetrotter i det indre og det ydre rum. Han er født i De Forenede Arabiske Emirater, og bor p.t. i en yurt et ukendt sted i Danmark.

Ofte stillede Spørgsmål

Hverdage mellem 13-15

+45 33 25 70 11

Hvor må jeg ryge?
Rygning er ikke tilladt i nogen af VEGAs sale. Vores rygeforbud gælder også e-cigaretter, og vi sælger ikke cigaretter i barerne. Er du til koncert i Store VEGA har du mulighed for at benytte vores rygeterrasse. Den finder du i Store VEGA på balkon niveauet via Svend Auken Salen.
Hvor kan jeg parkere?
Tæt ved VEGA, ved Aldi for enden af Rejsbygade findes et offentligt P-anlæg med 77 parkeringspladser. Reglerne for parkering er de samme som på sidegaderne omkring VEGA, der tilhører blå parkeringszone, licenszone Enghaveparken (EP). VEGA påtager sig ikke noget ansvar i forbindelse med parkering, så husk at holde øje med skiltningen. Yderligere oplysninger om parkering kan findes på Københavns Kommunes hjemmeside.
Må jeg tage en handicapledsager med?
For at være sikker på at kunne opnå adgang til VEGAs ofte udsolgte koncerter opfordrer vi til altid at købe billet til handicapledsageren. Vi har ikke mulighed for at garantere en ledsagerbillet.
friserCreated with Sketch.