Ofte stillede spørgsmål
{{faq.Name}}

{{faq.Name}}

{{faq.Answer}}

- Store VEGA -

Love Shop

fredag

26.04.2019

Pris - inkl. gebyr

305,-

NB: Få billetter

Dør: 19.00 - Koncertstart: 20.00

Love Shop Love Shop Love Shop Love Shop Love Shop Love Shop Love Shop Love Shop Love Shop Love Shop Love Shop Love Shop Love Shop Love Shop Love Shop Love Shop Love Shop Love Shop Love Shop Love Shop

Love Shop genbesøger favoritter og roadtester nye sange

Fredag den 26. april fylder Love Shop igen Store VEGA. Denne gang med favoritter fra bagkataloget og nye sange, der skal prøves af foran et publikum.

Brev fra Jens Unmack:

Til næste år vil det være to år siden Love Shop sidst var på regulær tour afsted i Danmark. Det kalder på action fra vores side nu. Fordi aftenerne ude i landet, på klubber og i sale, er noget helt specielt. Med den følelse af kærlighed og samhørighed, som gennem årene er blevet til en smuk tradition. De intense aftener holder os levende som band. Og som vi kan mærke det hvor vi kommer ud, betyder de heldigvis også en verden for jer.

Så det er en glæde her at kunne fortælle, vi tager på tour i april næste år, hvor vi vil komme Danmark rundt. Vi vil have favoritter med på setlisten, men også gamle LS-numre, der fortjener nyt liv. Og vi vil helt sikkert også have nye LS-sange med, der skal roadtestes. Så kort sagt, store aftener er i vente. Glæder os til at være sammen med jer. Vi ser frem.

Ofte stillede Spørgsmål

Hverdage mellem 13-15

+45 33 25 70 11

Hvor kan jeg parkere?
Tæt ved VEGA, ved Aldi for enden af Rejsbygade findes et offentligt P-anlæg med 77 parkeringspladser. Reglerne for parkering er de samme som på sidegaderne omkring VEGA, der tilhører blå parkeringszone, licenszone Enghaveparken (EP). VEGA påtager sig ikke noget ansvar i forbindelse med parkering, så husk at holde øje med skiltningen. Yderligere oplysninger om parkering kan findes på Københavns Kommunes hjemmeside.
Er der siddepladser til koncerten?
Såfremt koncerten er i Store VEGA og der er meldt få billetter/udsolgt vil balkonen være åben. Der er ca. 150 unummererede siddepladser, der uddeles efter først-til-mølle. Ønsker du disse pladser opfordrer vi til at komme, når dørene åbner. I Lille VEGA finder du i venstre side af salen en lang sofarække. Du må også gerne sidde på gulvet på den lille balkon. I Ideal Bar er der siddepladser langs vinduerne, og ofte står der stole fremme til fri afbenyttelse ( dog ikke ved udsolgte shows).
Må jeg snakke under koncerten?
Vi opfordrer alle til at tage de vigtige snakke efter koncerten og nyde musikken med respekt for koncertens øvrige publikummer mens koncerten foregår.
friserCreated with Sketch.