Ofte stillede spørgsmål
{{faq.Name}}

{{faq.Name}}

{{faq.Answer}}

- Lille VEGA -

Lissie

support - Select Captain + Jo Dudderidge

mandag

17.06.2019

Pris - inkl. gebyr

245,-

Dør: 20.00 - Koncertstart: 21.00

LissieLissieLissieLissieLissieLissieLissieLissieLissieLissieLissieLissieLissieLissieLissieLissieLissieLissieLissieLissie

Den eminente sangskriver Lissie fyrer sine pophits af i VEGA

Under kunstnernavnet Lissie skriver den amerikanske sangskriver Elisabeth Corrin Maurus sprøde popsange. Hun udgav sin debutep Why You Runnin tilbage i 2009, der blev produceret af Bill Reynolds fra Band of Horses. Ep'en modtog et hav af roser, og den unge sangerinde tog på en lang Europaturné bl.a. som opvarmning for sangskriveren Joshua Radin.

Sidste år udkom hendes fjerde album Castles. Albummet er skrevet i staten Iowa, hvor Lissie netop var flyttet til. Lissie har udtalt, at de nye, landlige omgivelser hjalp hende med at gøre indspilningsprocessen både sjovere og lettere. Castles indeholder fire hitsingler, hvor nummeret ”Boyfriend” er blevet flittigt spillet verden over.

Lissies evne til at kombinere de poppede elementer med hendes vitale, nærværende vokal og synthflader giver et unikt, musikalsk udtryk. Lydbilledet er drømmende og blødt, og Lissies eminente vokal leder tankerne hen på sangerinden Stevie Nicks fra det legendariske band Fleetwood Mac.

Support: Select Captain + Jo Dudderidge

Select Captain er det musikalske alter ego for sanger, sangskriver og guitarist Kristian Gaarskjær. Med et musikalsk afsæt i den amerikanske sangskrivertradition, tager Kaptajnen lytteren med på et roadtrip gennem et fængende og skrøbeligt musikalsk univers, domineret af solide melodier, akustiske instrumenter og sfærisk rumklang. Select Captain er netop nu aktuel med sit tredje album Off To Save The World. Et album, der både har medført solid radiorotation, og som bl.a. indeholder singlen "If I Should Go", som er streamet mere end 1,6 mio. gange på Spotify.

Musiker, sangskriver og producer Jo Dudderidge er bedst kendt fra at være frontmand i indierock-bandet The Travelling Band. Derudover har han turneret med Lissie, Ren Harvieu, A.Dyjecinski and Aldous Harding.

Ofte stillede Spørgsmål

Hverdage mellem 13-15

+45 33 25 70 11

Er der support til koncerten?
I koncertkalenderen her på vega.dk kan du læse alt om koncerten, og hvilke supportnavn(e), der er i forbindelse med koncerten. Koncertkalenderen er altid opdateret med de nyeste informationer, vi har om koncerten, og hvad tid dørene åbner.
Er der siddepladser til koncerten?
Er koncerten i Store VEGA, og er der meldt få billetter/udsolgt, vil balkonen være åben. Der er ca. 150 unummererede siddepladser, der uddeles efter først-til-mølle. Ønsker du disse pladser, opfordrer vi dig til at komme, når dørene åbner. I Lille VEGA finder du i venstre side af salen en lang sofarække. Du må også gerne sidde på gulvet på den lille balkon. I Ideal Bar er der siddepladser langs vinduerne, og ofte står der stole fremme til fri afbenyttelse ( dog ikke ved udsolgte shows).
Skal jeg aflevere min taske og jakke i garderoben?
I VEGAs garderobe afleverer du overtøj, tasker og alt andet, du måtte have med. Garderobe skal benyttes ved alle besøg i forbindelse med koncerter eller natklub-arrangementer. Jakker, tøj og andre ejendele må hverken smides indenfor eller udenfor VEGA af hensyn til flugtveje og brandsikkerhed. Løse genstande som mobiltelefoner, penge, pas, tørklæder m.m. i jakkelommer er på eget ansvar i VEGAs garderobe. VEGA erstatter ikke disse genstande. Garderobeafgiften er 25 kr. Det er muligt at betale med Dankort i Lille VEGA og Store VEGAs foyer.
friserCreated with Sketch.