Ofte stillede spørgsmål
{{faq.Name}}

{{faq.Name}}

{{faq.Answer}}

- Lille VEGA -

Lightwave Empire

support - Silent Laika

lørdag

06.04.2019

Pris - inkl. gebyr

195,-

Dør: 20.00 - Koncertstart: 21.00

Lightwave EmpireLightwave EmpireLightwave EmpireLightwave EmpireLightwave EmpireLightwave EmpireLightwave EmpireLightwave EmpireLightwave EmpireLightwave EmpireLightwave EmpireLightwave EmpireLightwave EmpireLightwave EmpireLightwave EmpireLightwave EmpireLightwave EmpireLightwave EmpireLightwave EmpireLightwave Empire

Lightwave Empire stiler mod varmen og lyset

Bjarke Niemann, hovedarkitekten bag Spleen United, har slukket maskinparken for en stund og er gået tilbage til et mere klassiske setup i projektet Lightwave Empire. De opløftende, alternative popsange rammer som varmen fra den californiske sol.

Tilblivelsen af bandets debutalbum, Heart of Noise, var dog en noget mere mørk historie. Det er som om Niemann har skrællet et lag kølig distance af sig og givet sig selv lov til at få det hele ud. En juleaftensdag i 2012 tikker den tragiske nyhed ind om, at Niemanns svigermor har begået selvmord.

”Det var en heftig undtagelsestilstand, efterfulgt af svære nedture. Og hvordan hjælper man en man elsker, som har et uløseligt problem? Da vi kom hjem fra juleferien eller hvad vi nu skal kalde den, gik jeg i gang med at skrive sange. Og det, der kom ud, var opløftende og håbefulde sange. Alle sangene fra det nye album kom ret hurtigt og var et naturligt forsøg på eskapisme, simpelthen lave et rum, hvor man har lyst til at være. Det skulle være modpolen til nedturen. Jeg var færdig med at lave hård og massiv musik; jeg ville i stedet holde mig til toner, falset sang og skabe en lyskilde i en mørk tid,” fortæller Bjarke Niemann

Lightwave Empire laver musik efter devisen: ”selvom verden er fucked, så får vi en ny chance i morgen, så længe vi har hinanden.” Der er kun en vej for Bjarke Niemann, og det er fremad. Niemann har allerede snakket, at der snart er nyt materiale fra Lightwave Empire.

Support: Silent Laika

Silent Laika består af fire unge drenge fra København, der med en rå indie-lyd skaber musik, der emmer af en sitrende, ungdommelig nerve og et ønske om at bryde med konventionerne. På bare 8 måneder har kvartetten udgivet to albums på egen hånd.
Forsanger Lewis Parkers tekster rummer, i sammenspil med musikken, både ung, sommerlig naivitet og mørk desperation samt den lette forelskelse og den truende uvished i et univers, der spænder bredt fra ensomme toner til store lydmure.

Ofte stillede Spørgsmål

Hverdage mellem 13-15

+45 33 25 70 11

Skal jeg medbringe printet billet?
Vi kan scanne din billet både printet og på din smartphone. Vælger du at vise din billet på smartphone må du gerne sørge for, at lysstyrken er skruet op. Bemærk vi kan ikke scanne på en skærm, der er smadret.
Hvad gør jeg med glemte sager?
Alle glemte sager afleveres hver tirsdag eller onsdag kl. 12 til Politiets Hittegodskontor, Politigården, 1567 København V. Hittegodskontoret kan kontaktes på tlf. 38 74 88 22. Sager, der er glemt til koncerter i løbet af ugen, kan afhentes i VEGAs administration mellem 9-16 efter aftale. Resterende uafhentede sager afleveres på Hittegodskontoret den efterfølgende tirsdag.
Hvor lang tid før skal jeg komme for at få en siddeplads?
Vi anbefaler, at du møder op så tæt på dørene åbner som muligt, hvis du vil være sikker på en siddeplads.
friserCreated with Sketch.