Ofte stillede spørgsmål
{{faq.Name}}

{{faq.Name}}

{{faq.Answer}}

- Store VEGA -

Lee Fields

torsdag

03.10.2019

Pris - inkl. gebyr

325,-

Dør: 19.00 - Koncertstart: 20.00

Lee FieldsLee FieldsLee FieldsLee FieldsLee FieldsLee FieldsLee FieldsLee FieldsLee FieldsLee FieldsLee FieldsLee FieldsLee FieldsLee FieldsLee FieldsLee FieldsLee FieldsLee FieldsLee FieldsLee Fields

Soullegende skruer helt op for den sprøde 70'er lyd i Store VEGA

Soulmusikken strømmer gennem Lee Fields' krop. Det har den gjort lige siden den karismatiske sanger som teenager i 1960erne stod på de små scener i North Carolina og spillede for et par dollars.

Som 68-årig er den levende legende i sit livs form og har oplever karrieren blomstre i fuldt flor. Lydbilledet er fyldt med lækre elementer fra blues, soul og gospel, og med sine tro væbnere i det sprøde backingband The Expressions har Fields fået spillesteder og festivaler verden over til at gynge til de nostalgiske toner.

The Expressions består af medlemmer fra The Dap Kings, der er kendt for indspilningerne med Daptone Records med Sharon Jones, Amy Winehouse og Charles Bardley. Fields har udgivet en række album med de kompetente musikere, hvoraf det seneste er det anmelderoste Special Night fra 2016.

Lee Fields også kendt som Litte JB leverer et intenst og nærværende sceneshow, der tager dig med på en nostalgisk rejse tilbage 70´erne amerikanske soul-scene.

Ofte stillede Spørgsmål

Hverdage mellem 13-15

+45 33 25 70 11

Skal jeg medbringe printet billet?
Vi kan scanne din billet både printet og på din smartphone. Vælger du at vise din billet på smartphone må du gerne sørge for, at lysstyrken er skruet op. Bemærk vi kan ikke scanne på en skærm, der er smadret.
Hvor lang tid før skal jeg komme for at få en siddeplads?
Vi anbefaler, at du møder op så tæt på dørene åbner som muligt, hvis du vil være sikker på en siddeplads.
Hvor kan jeg parkere?
Tæt ved VEGA, ved Aldi for enden af Rejsbygade findes et offentligt P-anlæg med 77 parkeringspladser. Reglerne for parkering er de samme som på sidegaderne omkring VEGA, der tilhører blå parkeringszone, licenszone Enghaveparken (EP). VEGA påtager sig ikke noget ansvar i forbindelse med parkering, så husk at holde øje med skiltningen. Yderligere oplysninger om parkering kan findes på Københavns Kommunes hjemmeside.
friserCreated with Sketch.