Ofte stillede spørgsmål
{{faq.Name}}

{{faq.Name}}

{{faq.Answer}}

- Lille VEGA -

Lebanon Hanover

torsdag

03.10.2019

Pris - inkl. gebyr

195,-

Dør: 20.00 - Koncertstart: 21.00

Lebanon HanoverLebanon HanoverLebanon HanoverLebanon HanoverLebanon HanoverLebanon HanoverLebanon HanoverLebanon HanoverLebanon HanoverLebanon HanoverLebanon HanoverLebanon HanoverLebanon HanoverLebanon HanoverLebanon HanoverLebanon HanoverLebanon HanoverLebanon HanoverLebanon HanoverLebanon Hanover

Lebanon Hanover svøber VEGA ind i billedemalende synth-melankoli

Det er næsten seks år siden, at det mesterlige og anmelderoste album The World is Getting Colder udkom. Siden har Lebanon Hanover etableret sig som et af de mest succesfulde og toneangivende bands i Europa inden for genren cold wave. Bandet har til dato udgivet fem magiske album og turneret verden rundt.

Det seneste i rækken, Alien, udkom sidste år og tog endnu en gang lytteren med på en rejse gennem soniske lydskaber og smalle emotionelle passager. Albummet er en smuk reference til 80'ernes udforskninger af goth og industrial, hvor tankerne ledes hen på bands som Siouxsie and The Banshees, The Cure, Bauhus og tyske Xmal. I deres pressemeddelelse skriver de bl.a.:

”In each track, William and Larissa tell a different story which will sweep the audience through a deep, conscious, continual and wistful trip, and ultimately keep them anchored in feelings.”

Lebanon Hanover blev dannet af to nostalgikere; schweizske Larissa Georgiou og briten William Maybelline tilbage i 2010. De to musikere fandt fælles fodslag i deres store frustration over nutidens overproducerede, digitale musik.

De droppede studier og job for at dedikere al deres tid til musikken med afsæt i den tidlige analoge 80'er lyd. De købte en gammel synthesizer og forskansede sig i Maybellines forældres hus. Lyrikken cirkulerer omkring dybsindige emner i et eksperimenterende, musikalsk univers af luftige synthesizers, atmosfæriske guitarer og tunge baslinjer.

Ofte stillede Spørgsmål

Hverdage mellem 13-15

+45 33 25 70 11

Hvor må jeg ryge?
Rygning er ikke tilladt i nogen af VEGAs sale. Vores rygeforbud gælder også e-cigaretter, og vi sælger ikke cigaretter i barerne. Er du til koncert i Store VEGA har du mulighed for at benytte vores rygeterrasse. Den finder du i Store VEGA på balkon niveauet via Svend Auken Salen.
Må jeg tage mit kamera med til en koncert?
Det er som udgangspunkt tilladt at tage billeder med almindeligt lommekamera og mobiltelefon til vore koncerter. Professionelle eller semiprofessionelle kameraer med spejlrefleks og/eller objektiv er ikke tilladt, ligesom det heller ikke er tilladt at filme koncerterne. Derudover skal man altid følge vagternes anvisninger, da der kan være forskellige regler for de forskellige kunstnere. Husk desuden at tage hensyn til de andre koncertgængere, så de ikke generes af dit kamera-brug. De billeder der tages må ikke benyttes i kommercielt øjemed, men kun til privat brug.
Skal jeg aflevere min taske og jakke i garderoben?
I VEGAs garderobe afleverer du overtøj, tasker og alt andet, du måtte have med. Garderobe skal benyttes ved alle besøg i forbindelse med koncerter eller natklub-arrangementer. Jakker, tøj og andre ejendele må hverken smides indenfor eller udenfor VEGA af hensyn til flugtveje og brandsikkerhed. Løse genstande som mobiltelefoner, penge, pas, tørklæder m.m. i jakkelommer er på eget ansvar i VEGAs garderobe. VEGA erstatter ikke disse genstande. Garderobeafgiften er 25 kr. Det er muligt at betale med Dankort i Lille VEGA og Store VEGAs foyer.
friserCreated with Sketch.