Ofte stillede spørgsmål
{{faq.Name}}

{{faq.Name}}

{{faq.Answer}}

- Store VEGA -

Kira and the Kindred Spirits

onsdag

27.03.2019

Pris - inkl. gebyr

305,-

Dør: 19.00 - Koncertstart: 20.00

Kira and the Kindred SpiritsKira and the Kindred SpiritsKira and the Kindred SpiritsKira and the Kindred SpiritsKira and the Kindred SpiritsKira and the Kindred SpiritsKira and the Kindred SpiritsKira and the Kindred SpiritsKira and the Kindred SpiritsKira and the Kindred SpiritsKira and the Kindred SpiritsKira and the Kindred SpiritsKira and the Kindred SpiritsKira and the Kindred SpiritsKira and the Kindred SpiritsKira and the Kindred SpiritsKira and the Kindred SpiritsKira and the Kindred SpiritsKira and the Kindred SpiritsKira and the Kindred Spirits

Kira and the Kindred Spirits spiller deres første fulde koncert i 12 år

I efteråret blev guitarist Rune Kjeldsen tildelt De ærefulde Gudman Prisen og til denne lejlighed blev Kira and the Kindred Spirits samlet for første gang i 11 år. De optrådte med fem sange som afslutning på aftenen - men de fem numre var slet ikke nok, bandet havde fået smag for mere.

Kira Skovudtaler følgende: “Jeg var i tvivl om hvorvidt det ville være mærkeligt at spille musikken igen. Der er sket så meget i mit liv, både privat og musikalsk siden sidst, at jeg frygtede at jeg ville føle mig som en pastiche på mig selv. Men sådan var det ikke. Det var faktisk som om vi lige havde været der i går. Så nu får i en fuld koncert. Uden anden grund, end at vi har lyst.”

Bandet var kendt som et af de stærkeste live bands i Danmark i deres tid og høstede adskillige roser både herhjemme og i udlandet for deres energiske og ekspressive koncerter.

Bandets oprindelige bassist Orson Wajih forlod bandet tilbage i 2006 og blev efterfølgende erstattet af Nicolai Munch-Hansen. Nicolai er desværre ikke er blandt os længere, og derfor vil det være Jacob Haubjerg, der styrer bassen til koncerten i Store VEGA.

Ofte stillede Spørgsmål

Hverdage mellem 13-15

+45 33 25 70 11

Hvor må jeg ryge?
Rygning er ikke tilladt i nogen af VEGAs sale. Vores rygeforbud gælder også e-cigaretter, og vi sælger ikke cigaretter i barerne. Er du til koncert i Store VEGA har du mulighed for at benytte vores rygeterrasse. Den finder du i Store VEGA på balkon niveauet via Svend Auken Salen.
Er der siddepladser til koncerten?
Såfremt koncerten er i Store VEGA og der er meldt få billetter/udsolgt vil balkonen være åben. Der er ca. 150 unummererede siddepladser, der uddeles efter først-til-mølle. Ønsker du disse pladser opfordrer vi til at komme, når dørene åbner. I Lille VEGA finder du i venstre side af salen en lang sofarække. Du må også gerne sidde på gulvet på den lille balkon. I Ideal Bar er der siddepladser langs vinduerne, og ofte står der stole fremme til fri afbenyttelse ( dog ikke ved udsolgte shows).
Skal jeg aflevere min taske og jakke i garderoben?
I VEGAs garderobe afleverer du overtøj, tasker og alt andet, du måtte have med. VEGAs garderobe skal benyttes ved alle besøg i forbindelse med koncerter eller natklub-arrangementer. Jakker, tøj og andre ejendele må hverken smides indenfor eller udenfor VEGA af hensyn til flugtveje og brandsikkerhed. Løse genstande som mobiltelefoner, penge, pas, tørklæder m.m. i jakkelommer er på eget ansvar i VEGAs garderobe. VEGA erstatter ikke disse genstande. Garderobeafgiften er 25 kr. Det er muligt at betale med Dankort i Lille VEGA og Store VEGAs foyer.
friserCreated with Sketch.