Ofte stillede spørgsmål
{{faq.Name}}

{{faq.Name}}

{{faq.Answer}}

- Store VEGA -

Katinka

support - Support: Esben Munk

torsdag

28.03.2019

Pris - inkl. gebyr

290,-

Dør: 19.00 - Koncertstart: 20.00

Katinka Katinka Katinka Katinka Katinka Katinka Katinka Katinka Katinka Katinka Katinka Katinka Katinka Katinka Katinka Katinka Katinka Katinka Katinka Katinka

Krads ærlighed og musikalsk eventyrlyst

Den danske pop-kvartet, Katinka, er elsket blandt kritikere, radiolyttere og koncertgængere. Bandet har bl.a. modtaget en Steppeulv i kategorien Årets Håb (2017) og Carl Prisen i kategorien Årets Komponist – pop (2018).

I foråret 2017 kom debutalbummet fra et egenrådigt band, som uden hensyn til at lave hits eller se hotte ud har kastet sig ud i stormfulde højder af lyd og ned i lyriske afgrunde, hvor alle de små forbitrede følelser flyder fortvivlede rundt. I efteråret 2018 udkom efterfølgeren Vokseværk.

Bandets poetiske og eksperimenterende popmusik har ikke bare ramt radiostationernes spillelister, men også landets spillesteder, hvor bandet har spillet for fulde huse over hele landet – og bandets seneste koncert i Store VEGA var ingen undtagelse.

Support: Support: Esben Munk

Esben Munk skriver sange, der handler om det at vokse op som et barn blandt voksne, der er vokset fra hinanden. Selv at blive voksen i et samfund, hvor alle de andre har glemt, hvordan det er at være barn. Gennem fantasifulde fortællinger fanger Esben Munk publikum ved at dele skrøbeligt ærligt fra bagkataloget i et levet liv.

Ofte stillede Spørgsmål

Hverdage mellem 13-15

+45 33 25 70 11

Er der siddepladser til koncerten?
Såfremt koncerten er i Store VEGA og der er meldt få billetter/udsolgt vil balkonen være åben. Der er ca. 150 unummererede siddepladser, der uddeles efter først-til-mølle. Ønsker du disse pladser opfordrer vi til at komme, når dørene åbner. I Lille VEGA finder du i venstre side af salen en lang sofarække. Du må også gerne sidde på gulvet på den lille balkon. I Ideal Bar er der siddepladser langs vinduerne, og ofte står der stole fremme til fri afbenyttelse ( dog ikke ved udsolgte shows).
Hvor lang tid før skal jeg komme for at få en siddeplads?
Vi anbefaler, at du møder op så tæt på dørene åbner som muligt, hvis du vil være sikker på en siddeplads.
Hvor gammel skal jeg være for at komme til koncert?
Der er ikke aldersgrænse til VEGAs koncerter, med mindre de foregår efter midnat eller som del af et natklub-arrangement (her vil aldersgrænsen ofte være 18 år). Der kan dog være enkelte undtagelser. Såfremt der er aldersgrænse på en koncert, vil det fremgå af koncertbeskrivelsen på VEGAs hjemmeside. Vi anbefaler dog, at børn under 12 år er ifølge med voksen, når de tager til koncert. Det er ikke muligt for koncertgæster under 18 år at købe alkohol i VEGAs barer.
friserCreated with Sketch.