Ofte stillede spørgsmål
{{faq.Name}}

{{faq.Name}}

{{faq.Answer}}

- Ideal Bar -

Kate NV

onsdag

24.04.2019

Pris - inkl. gebyr

145,-

Dør: 19.00 - Koncertstart: 20.00

Kate NVKate NVKate NVKate NVKate NVKate NVKate NVKate NVKate NVKate NVKate NVKate NVKate NVKate NVKate NVKate NVKate NVKate NVKate NVKate NV

Eksperimenterende elektronisk pop, der byder på eklektiske lydlandskaber

Den russiske Kate Shilonosovas finder, under kunstnernavnet Kate NV, sin inspiration fra en bred palette af japansk 80’er-pop og new wave til electronica og eksperimenterende, men også nutidige popklassikere.

Kate NV er både sangerinde, producer, sangskriver og komponist, og hendes talent for sidstnævnte ses tydeligt i hendes evne til at skabe omfattende, finurlige lydlandskaber. Hendes eklektiske lydlandskaber består af flere lag og giver lytteren en lytteroplevelse ud over det sædvanlige.

Hendes ønske er at skabe form for soundtrack til det lokalsamfund, hun kommer fra, og på den måde giver hun samtidig lytteren et indblik i sin indre sindstilstand samt sin egen opfattelse af verden.

The Wire beskriver hendes album для FOR fra 2018 som en symfoni af enkle, glitrende perler og beskriver sangene som fængende og mærkværdige på samme tid. Pitchfork stemmer i og fremhæver hendes brug af usædvanlige materialer som instrumenter, hvor boblende, flydende lyde og overnaturlige synths bidrager til et surrealistisk og legesygt lydlandskab.

Ofte stillede Spørgsmål

Hverdage mellem 13-15

+45 33 25 70 11

Skal jeg aflevere min taske og jakke i garderoben?
I VEGAs garderobe afleverer du overtøj, tasker og alt andet, du måtte have med. VEGAs garderobe skal benyttes ved alle besøg i forbindelse med koncerter eller natklub-arrangementer. Jakker, tøj og andre ejendele må hverken smides indenfor eller udenfor VEGA af hensyn til flugtveje og brandsikkerhed. Løse genstande som mobiltelefoner, penge, pas, tørklæder m.m. i jakkelommer er på eget ansvar i VEGAs garderobe. VEGA erstatter ikke disse genstande. Garderobeafgiften er 25 kr. Det er muligt at betale med Dankort i Lille VEGA og Store VEGAs foyer.
Hvornår lukker dørene?
Dørene lukker ikke i VEGA før koncerten er slut. Det vil sige, at du kan komme ind på din billet helt til koncerten er overstået.
Hvor må jeg ryge?
Rygning er ikke tilladt i nogen af VEGAs sale. Vores rygeforbud gælder også e-cigaretter, og vi sælger ikke cigaretter i barerne. Er du til koncert i Store VEGA har du mulighed for at benytte vores rygeterrasse. Den finder du i Store VEGA på balkon niveauet via Svend Auken Salen.
friserCreated with Sketch.