Ofte stillede spørgsmål
{{faq.Name}}

{{faq.Name}}

{{faq.Answer}}

- Store VEGA -

Karl William

fredag

22.03.2019

Pris - inkl. gebyr

250,-

NB: Få billetter

Dør: 19.00 - Koncertstart: 20.00

Karl WilliamKarl WilliamKarl WilliamKarl WilliamKarl WilliamKarl WilliamKarl WilliamKarl WilliamKarl WilliamKarl WilliamKarl WilliamKarl WilliamKarl WilliamKarl WilliamKarl WilliamKarl WilliamKarl WilliamKarl WilliamKarl WilliamKarl William

Fremadstormende, stemningsfuld pop fra dansk musiktalent

Karl Williams stærke fortolkninger i sidste års Toppen af Poppen har, sammen med de tre singler ”Forstenet”, ”Lidt af gange” og ikke mindst kæmpehittet ”Om igen”, i den grad skærpet forventningerne til albummet Livet, Faldet & Alt Det Andet.

I 2016 blev Karl William tildelt en af dansk musiks største hædersbevisninger, P3 Prisen. Et foreløbigt højdepunkt i en karriere, der nærmest kun har bevæget sig opad.

For den da bare 20-årige Karl William var 2014 i den grad året, hvor han nåede det store publikum. Fra Døende ep’en råspillede P3-singlerne ”Foruden at forgude” og ”Syredronning”.

Ofte stillede Spørgsmål

Hverdage mellem 13-15

+45 33 25 70 11

Kan jeg nemt komme ind, hvis jeg er i kørestol?
Som gangbesværet eller kørestolsbruger er det selvfølgelig muligt at overvære koncerter i VEGA. Læs mere om procedurer og faciliteter på vores infoside for handicappede under Dit besøg.
Er der siddepladser til koncerten?
Såfremt koncerten er i Store VEGA og der er meldt få billetter/udsolgt vil balkonen være åben. Der er ca. 150 unummererede siddepladser, der uddeles efter først-til-mølle. Ønsker du disse pladser opfordrer vi til at komme, når dørene åbner. I Lille VEGA finder du i venstre side af salen en lang sofarække. Du må også gerne sidde på gulvet på den lille balkon. I Ideal Bar er der siddepladser langs vinduerne, og ofte står der stole fremme til fri afbenyttelse ( dog ikke ved udsolgte shows).
Hvor lang tid før skal jeg komme for at få en siddeplads?
Vi anbefaler, at du møder op så tæt på dørene åbner som muligt, hvis du vil være sikker på en siddeplads.
friserCreated with Sketch.