Ofte stillede spørgsmål
{{faq.Name}}

{{faq.Name}}

{{faq.Answer}}

- Lille VEGA -

Julia Jacklin

support - Olympia

fredag

12.04.2019

Pris - inkl. gebyr

215,-

NB: Få billetter

Dør: 20.00 - Koncertstart: 21.00

Julia Jacklin Julia Jacklin Julia Jacklin Julia Jacklin Julia Jacklin Julia Jacklin Julia Jacklin Julia Jacklin Julia Jacklin Julia Jacklin Julia Jacklin Julia Jacklin Julia Jacklin Julia Jacklin Julia Jacklin Julia Jacklin Julia Jacklin Julia Jacklin Julia Jacklin Julia Jacklin

Personligt og flosset indiefolk der sænker paraderne

Den australske singer/songwriter, Julia Jacklin, viste sit gedigne talent for at skrive dybt personlige og flossede indiefolksange, da hun i 2016 udsendte sit løfterige debutalbum, Don’t Let The Kids Win.

Til februar udgiver Julia Jacklin den længe ventede opfølger, Crushing. Albummet er fuldt af intense følelser, som forelskelse og hjertesorg.

At dømme ud fra den døsigt sukkende og melankolsk, vingeskudte singleforløber, “Body”, så er der store ting i vente på det kommende album. Sangen går instinktivt i hjertekuglen og efterlader lytteren med en stor klump i halsen.

Support: Olympia

Olivia Bartley skaber under kunstnernavnet Olympia indtagende indierock. I en overflod af intense vokaler, skarpe melodier og rå kanter brager hun udover scenekanten. Debutalbummet Self Talk kom i 2016, og der den nye single ”Star City” varsler godt for en kommende opfølger.

Ofte stillede Spørgsmål

Hverdage mellem 13-15

+45 33 25 70 11

Hvor skal jeg købe min billet?
Hvis du vil være sikker på at købe en ægte og gyldig billet til VEGAs koncerter, så anbefaler vi på det kraftigste, at du køber billet gennem VEGAs hjemmeside eller de billetbureauer, som VEGA arbejder sammen med og linker til fra hjemmesiden, nemlig Ticketmaster og Billetlugen. Der findes andre billetudbydere, hvoraf nogle er helt legale, mens andre systematisk svindler med billetter. Har du spørgsmål til køb af billetter kan du kontakte Ticketmasters kundeservice ved at ringe til +45 7015 65 65 på hverdage mellem 10.00 - 17.00. Billetlugens kundeservice kan kontaktes på servicetelefon +45 7015 6565 mellem kl. 10 og 17 på hverdage.
Må jeg tage mit kamera med til en koncert?
Det er som udgangspunkt tilladt at tage billeder med almindeligt lommekamera og mobiltelefon til vore koncerter. Professionelle eller semiprofessionelle kameraer med spejlrefleks og/eller objektiv er ikke tilladt, ligesom det heller ikke er tilladt at filme koncerterne. Derudover skal man altid følge vagternes anvisninger, da der kan være forskellige regler for de forskellige kunstnere. Husk desuden at tage hensyn til de andre koncertgængere, så de ikke generes af dit kamera-brug. De billeder der tages må ikke benyttes i kommercielt øjemed, men kun til privat brug.
Er der siddepladser til koncerten?
Såfremt koncerten er i Store VEGA og der er meldt få billetter/udsolgt vil balkonen være åben. Der er ca. 150 unummererede siddepladser, der uddeles efter først-til-mølle. Ønsker du disse pladser opfordrer vi til at komme, når dørene åbner. I Lille VEGA finder du i venstre side af salen en lang sofarække. Du må også gerne sidde på gulvet på den lille balkon. I Ideal Bar er der siddepladser langs vinduerne, og ofte står der stole fremme til fri afbenyttelse ( dog ikke ved udsolgte shows).
friserCreated with Sketch.