Ofte stillede spørgsmål
{{faq.Name}}

{{faq.Name}}

{{faq.Answer}}

- Store VEGA -

Jawbreaker

support - Beach Slang

torsdag

02.05.2019

Pris - inkl. gebyr

375,-

Dør: 19.00 - Koncertstart: 20.00

JawbreakerJawbreakerJawbreakerJawbreakerJawbreakerJawbreakerJawbreakerJawbreakerJawbreakerJawbreakerJawbreakerJawbreakerJawbreakerJawbreakerJawbreakerJawbreakerJawbreakerJawbreakerJawbreakerJawbreaker

Et af de mest banebrydende bands inden for den moderne punk-rock-genre, Jawbreaker, kommer til Store VEGA.

Jawbreaker bliver af mange betragtet for at være grundlæggerne af 1990’ernes emo-bølge. West Coast punk-rock-trioen tager deres poetiske tekster, spirituelle musikalitet og legendariske live show med på tour.

Det skelsættende band, der banede vejen for punk-rock-bølgen sammen med acts som Green Day og blink-182, kommer forbi København til foråret. Bandet fik sit store gennembrud i 1993 med albummet 24 Hour Revenge Therapy. I 1995 blev albummet efterfulgt af udgivelsen af Dear You, som var et album med en fin samling af punk, grunge og emo-numre.

Desværre gik Jawbreaker i opløsning i slutningen af 90’erne og var fraværende som samlet konstellation i næsten tyve år. Det var først til deres reunion-koncert på Chicago-festivalen Riot Fest, at det legendariske band genopstod. Den store triumf vækkede ilden i bandet, og nu kommer de til Danmark på deres reunion tour.

Support: Beach Slang

Det amerikanske punkrock-band Beach Slang seneste albums titel, A Loud Bash of Teenage Feelings, taler for sig selv. Forsanger James Alex' sideprojekt genfortolker Beach Slangs materiale under navnet Quiet Slang.

Ofte stillede Spørgsmål

Hverdage mellem 13-15

+45 33 25 70 11

Kan jeg blive bortvist?
VEGAs koncerter er for alle gæster i alle aldersgrupper. For at skabe en tryg og positiv koncertoplevelse for alle gæster forbeholder vi os retten til at bortvise folk, der udviser truende eller generende adfærd overfor vores øvrige gæster, personale samt musikerne på scenen. I VEGA tillader vi ikke, at gæster ved påklædning eller på anden vis bærer synlige tegn på banderelationer.
Må jeg tage mit kamera med til en koncert?
Det er som udgangspunkt tilladt at tage billeder med almindeligt lommekamera og mobiltelefon til vore koncerter. Professionelle eller semiprofessionelle kameraer med spejlrefleks og/eller objektiv er ikke tilladt, ligesom det heller ikke er tilladt at filme koncerterne. Derudover skal man altid følge vagternes anvisninger, da der kan være forskellige regler for de forskellige kunstnere. Husk desuden at tage hensyn til de andre koncertgængere, så de ikke generes af dit kamera-brug. De billeder der tages må ikke benyttes i kommercielt øjemed, men kun til privat brug.
Er moshpit tilladt?
I VEGA ønsker vi, at alle har en god og sikker koncertoplevelse og anerkender, at moshpit er en del af koncertkultur. Ønsker du at deltage i en moshpit under en koncert opfordrer vi dig til at være hjælpsom og en god koncert-buddy, hvis nogle falder i forbindelse med moshpit. Følg altid VEGAs vagters anvisninger i forhold til sikkerhed.
friserCreated with Sketch.