Ofte stillede spørgsmål
{{faq.Name}}

{{faq.Name}}

{{faq.Answer}}

- Store VEGA -

Jada

support - Selma Judith

fredag

05.04.2019

Pris - inkl. gebyr

185,-

Dør: 20.00 - Koncertstart: 21.00

JadaJadaJadaJadaJadaJadaJadaJadaJadaJadaJadaJadaJadaJadaJadaJadaJadaJadaJadaJada

Den fremadstormende danske popkomet Jada indtager Store VEGA

Den danske popkomet Jada har allerede markeret sig som et af 2018s mest lovende nye navne. Det satte hun en fed streg under, da hun indtog scenen til VEGAs Udvalgte 2018 og blæste både publikum og anmeldere bagover med et tårnhøjt niveau.


Sangerinden, med det borgerlige navn Emilie Molsted, har på rekordtid tryllebundet de danske lyttere med sin bundsolide sangskrivning og kæmpe vokaltalent. Jada skriver sange fyldt med kant og sjæl indpakket i gennemarbejdede poparrangementer. Hendes musikalske univers er stilsikkert, men også intimt og skrøbeligt hyllet ind i R&B-referencer, elektroniske nuancer og organiske vibes.

Support: Selma Judith

Selma Judith har med singlerne “Kind of Lonely’”og “Inner Thigh” slået sig fast som et af 2019’s absolut mest lovende nye navne. Roserne er allerede væltet ind over hende og udover blåstemplinger fra P3 og Soundvenue, har også internationale medier allerede givet det danske stjerneskud meget opmærksomhed. Den unge sangerinde imponerer endvidere også som harpenist og har tidligere optrådt med bl.a. MØ, Vera, Phlake og The National. Selma Judiths debutalbum forventes at lande i sensommeren 2019.

Ofte stillede Spørgsmål

Hverdage mellem 13-15

+45 33 25 70 11

Kan jeg nemt komme ind, hvis jeg er i kørestol?
Som gangbesværet eller kørestolsbruger er det selvfølgelig muligt at overvære koncerter i VEGA. Læs mere om procedurer og faciliteter på vores infoside for handicappede under Dit besøg.
Er der siddepladser til koncerten?
Såfremt koncerten er i Store VEGA og der er meldt få billetter/udsolgt vil balkonen være åben. Der er ca. 150 unummererede siddepladser, der uddeles efter først-til-mølle. Ønsker du disse pladser opfordrer vi til at komme, når dørene åbner. I Lille VEGA finder du i venstre side af salen en lang sofarække. Du må også gerne sidde på gulvet på den lille balkon. I Ideal Bar er der siddepladser langs vinduerne, og ofte står der stole fremme til fri afbenyttelse ( dog ikke ved udsolgte shows).
Hvor gammel skal jeg være for at komme til koncert?
Der er ikke aldersgrænse til VEGAs koncerter, med mindre de foregår efter midnat eller som del af et natklub-arrangement (her vil aldersgrænsen ofte være 18 år). Der kan dog være enkelte undtagelser. Såfremt der er aldersgrænse på en koncert, vil det fremgå af koncertbeskrivelsen på VEGAs hjemmeside. Vi anbefaler dog, at børn under 12 år er ifølge med voksen, når de tager til koncert. Det er ikke muligt for koncertgæster under 18 år at købe alkohol i VEGAs barer.
friserCreated with Sketch.