Ofte stillede spørgsmål
{{faq.Name}}

{{faq.Name}}

{{faq.Answer}}

- Lille VEGA -

Hjalmer

onsdag

06.02.2019

Pris - inkl. gebyr

200,-

Dør: 20.00 - Koncertstart: 21.00

HjalmerHjalmerHjalmerHjalmerHjalmerHjalmerHjalmerHjalmerHjalmerHjalmerHjalmerHjalmerHjalmerHjalmerHjalmerHjalmerHjalmerHjalmerHjalmerHjalmer

Nyt, dansk sangtalent leverer forfriskende nærvær

23-årige Hjalmer har fundet ud af, hvordan den perfekte popsang skal skæres og er godt i gang med at charmere sig ind i alle Danmarks stuer. Flygtige forelskelser og udfordringerne ved at blive voksen er hyppige omdrejningspunkter i Hjalmers sangskrivning, og sangene fremstår overbevisende. På scenen er den unge sangskriver også blevet rost for sit nærvær og publikumstække – der hersker ingen tvivl om popcharmørens talent.

Som søn af Kim Larsen har Hjalmer uden tvivl haft musikken omkring sig i barndommen. Ud over professionen stopper sammenligningerne dog også her, for Hjalmer har ingen intentioner om at stå i skyggen af sin far. Det var også helt på egen hånd, at Hjalmer sidste år indtog radiohitlisterne med debutsinglen ”Hjem Til En Anden”, der inden længe blev fulgt op af ep’en Skabt Til At Være Ung samt en række festivaljobs og en landsdækkende turné.

Ofte stillede Spørgsmål

Hverdage mellem 13-15

+45 33 25 70 11

Hvor skal jeg købe min billet?
Hvis du vil være sikker på at købe en ægte og gyldig billet til VEGAs koncerter, så anbefaler vi på det kraftigste, at du køber billet gennem VEGAs hjemmeside eller de billetbureauer, som VEGA arbejder sammen med og linker til fra hjemmesiden, nemlig Ticketmaster og Billetlugen. Der findes andre billetudbydere, hvoraf nogle er helt legale, mens andre systematisk svindler med billetter. Har du spørgsmål til køb af billetter kan du kontakte Ticketmasters kundeservice ved at ringe til +45 7015 65 65 på hverdage mellem 10.00 - 17.00. Billetlugens kundeservice kan kontaktes på servicetelefon +45 7015 6565 mellem kl. 10 og 17 på hverdage.
Er der siddepladser til koncerten?
Såfremt koncerten er i Store VEGA og der er meldt få billetter/udsolgt vil balkonen være åben. Der er ca. 150 unummererede siddepladser, der uddeles efter først-til-mølle. Ønsker du disse pladser opfordrer vi til at komme, når dørene åbner. I Lille VEGA finder du i venstre side af salen en lang sofarække. Du må også gerne sidde på gulvet på den lille balkon. I Ideal Bar er der siddepladser langs vinduerne, og ofte står der stole fremme til fri afbenyttelse ( dog ikke ved udsolgte shows).
Hvor lang tid før skal jeg komme for at få en siddeplads?
Vi anbefaler, at du møder op så tæt på dørene åbner som muligt, hvis du vil være sikker på en siddeplads.
friserCreated with Sketch.