Ofte stillede spørgsmål
{{faq.Name}}

{{faq.Name}}

{{faq.Answer}}

- Ideal Bar -

Halie

onsdag

30.01.2019

Pris - inkl. gebyr

125,-

Dør: 19.00 - Koncertstart: 20.00

HalieHalieHalieHalieHalieHalieHalieHalieHalieHalieHalieHalieHalieHalieHalieHalieHalieHalieHalieHalie

Næste stjerneskud fra den norske pophimmel

Det nyeste skud på den norske popstamme, Halie, er trods sin unge alder allerede blevet spået til at blive den næste store norske popsensation. Hun har allerede spillet på Where’s The Music, BYLarm, og Øyafestival, og det er derfor nu tid til at prøve kræfter med udlandet.

Sat til poppede toner er singlen ”Youth” både en festsang, men også en protestsang om det at være ung og nægte at få sine meninger skudt ned, fordi man ikke har den rette alder.

Med en optræden på et af Europas største talkshows Skavlan, hvor også Robyn har optrådt, er der ingen tvivl om, at Halie er en sangerinde man skal holde øje med. På trods af hun kun har tre singler i bagkataloget har hun allerede bevist, hun er her for at blive.

Koncerten er en del af VEGAs Future Feminism program, og showet præsenteres som en del af Puls.

Ofte stillede Spørgsmål

Hverdage mellem 13-15

+45 33 25 70 11

Må jeg tage et banner med?
Det er ikke muligt at medbringe bannere til VEGAs koncerter!
Hvor gammel skal jeg være for at komme til koncert?
Der er ikke aldersgrænse til VEGAs koncerter, med mindre de foregår efter midnat eller som del af et natklub-arrangement (her vil aldersgrænsen ofte være 18 år). Der kan dog være enkelte undtagelser. Såfremt der er aldersgrænse på en koncert, vil det fremgå af koncertbeskrivelsen på VEGAs hjemmeside. Vi anbefaler dog, at børn under 12 år er ifølge med voksen, når de tager til koncert. Det er ikke muligt for koncertgæster under 18 år at købe alkohol i VEGAs barer.
Hvad gør jeg med glemte sager?
Alt hittegods glemt i VEGA afleveres hver tirsdag eller onsdag kl. 12 til Politiets Hittegodskontor, Politigården, 1567 København V. Hittegodskontoret kan kontaktes på tlf. 38 74 88 22. Sager, der er glemt til koncerter i løbet af ugen, kan afhentes i VEGAs administration mellem 9-16 efter aftale. Resterende uafhentede sager afleveres på Hittegodskontoret den efterfølgende tirsdag.
friserCreated with Sketch.