Ofte stillede spørgsmål
{{faq.Name}}

{{faq.Name}}

{{faq.Answer}}

- Lille VEGA -

Haken

fredag

22.02.2019

Pris - inkl. gebyr

245,-

Dør: 20.00 - Koncertstart: 21.00

HakenHakenHakenHakenHakenHakenHakenHakenHakenHakenHakenHakenHakenHakenHakenHakenHakenHakenHakenHaken

Progressive pionere rusker til rockkonventionerne

Få rockbands kan bryste sig af at være ligeså musikalsk kreative og dynamiske som London-baserede Haken. Deres innovative, progressive rock har været frembrusende og grænsesøgende siden bandets debut i 2010. Til oktober er Haken klar med deres femte album Vector, der slår rødder i en noget tungere lyd end bandets tidligere udspil.

Hakens lyd er konstant under udvikling. Tidlige albums som Aquarius (2010) og Visions (2011) blandede prog-metal med indflydelser fra 70’ernes art rock-giganter Genesis og Kansas, mens Mountain (2013) og Affinity (2016) præsenterede en kalejdoskopisk sammensmeltning af bandets velkendte prog-rock med alt fra jazz til electropop samt klassisk rock & roll. Rent teknisk er der ikke en finger at sætte på bandets niveau, og deres eksplosive live-energi er kun med til at forstærke gruppens fremragende kompositioner.

Til februar rusker sekstetten op i Lille VEGAs publikum til en prog-aften med fuld knald på.

Ofte stillede Spørgsmål

Hverdage mellem 13-15

+45 33 25 70 11

Hvor må jeg ryge?
Rygning er ikke tilladt i nogen af VEGAs sale. Vores rygeforbud gælder også e-cigaretter, og vi sælger ikke cigaretter i barerne. Er du til koncert i Store VEGA har du mulighed for at benytte vores rygeterrasse. Den finder du i Store VEGA på balkon niveauet via Svend Auken Salen.
Hvor kan jeg parkere?
Tæt ved VEGA, ved Aldi for enden af Rejsbygade findes et offentligt P-anlæg med 77 parkeringspladser. Reglerne for parkering er de samme som på sidegaderne omkring VEGA, der tilhører blå parkeringszone, licenszone Enghaveparken (EP). VEGA påtager sig ikke noget ansvar i forbindelse med parkering, så husk at holde øje med skiltningen. Yderligere oplysninger om parkering kan findes på Københavns Kommunes hjemmeside.
Skal jeg aflevere min taske og jakke i garderoben?
I VEGAs garderobe afleverer du overtøj, tasker og alt andet, du måtte have med. VEGAs garderobe skal benyttes ved alle besøg i forbindelse med koncerter eller natklub-arrangementer. Jakker, tøj og andre ejendele må hverken smides indenfor eller udenfor VEGA af hensyn til flugtveje og brandsikkerhed. Løse genstande som mobiltelefoner, penge, pas, tørklæder m.m. i jakkelommer er på eget ansvar i VEGAs garderobe. VEGA erstatter ikke disse genstande. Garderobeafgiften er 25 kr. Det er muligt at betale med Dankort i Lille VEGA og Store VEGAs foyer.
friserCreated with Sketch.