Ofte stillede spørgsmål
{{faq.Name}}

{{faq.Name}}

{{faq.Answer}}

- Store VEGA -

H.E.R.

lørdag

09.03.2019

Pris - inkl. gebyr

340,-

Koncerten med H.E.R. er desværre aflyst. Billetter refunderes hvor de er købt.

Dør: 19.00 - Koncertstart: 20.00

H.E.R. H.E.R. H.E.R. H.E.R. H.E.R. H.E.R. H.E.R. H.E.R. H.E.R. H.E.R. H.E.R. H.E.R. H.E.R. H.E.R. H.E.R. H.E.R. H.E.R. H.E.R. H.E.R. H.E.R.

“I love all of my fans and cherish your support at every tour stop. That’s why it’s hard to announce that after major deliberation my upcoming EU tour is being pushed back. I’m going to wrap up this US run then I’m in the studio to finish off this album that’s been cooking."

Livets smerte og ekstase favnet af moderne R&B

Hun er kendt som H.E.R. Den 20-årige californiske sanger- og sangskriver, der er berygtet for at holde lav profil og undgå spotlightet. I en tid med oversharing og overbranding markedsfører et mysterium nærmest sig selv.

For sanger- og sangskriveren H.E.R.- er ironien inkluderet i hendes kunstnernavn, der står for ’Having Everything Revealed’. Ved at gøre sig ’ansigtsløs’ forsøger hun at skabe et rum for sine lyttere, hvor de selv skal udfylde hullerne og tage det, de kan bruge.

Det seneste halvandet år har været et ustoppeligt succesridt for H.E.R. med udsolgte tours og supporttjansen for Bryson Tiller. Det har etableret hende som en af den moderne R&Bs mest fascinerende nye stemmer. Hun er en kunstner med en fortræffelig evne til at kanalisere livets smerte og ekstase gennem en række soniske stemninger.

friserCreated with Sketch.