Ofte stillede spørgsmål
{{faq.Name}}

{{faq.Name}}

{{faq.Answer}}

- Store VEGA -

Giorgio Moroder

fredag

24.05.2019

Pris - inkl. gebyr

500,-

Entré: 520 kr. inkl. gebyr

Dør: 19.00 - Koncertstart: 20.30

Giorgio Moroder Giorgio Moroder Giorgio Moroder Giorgio Moroder Giorgio Moroder Giorgio Moroder Giorgio Moroder Giorgio Moroder Giorgio Moroder Giorgio Moroder Giorgio Moroder Giorgio Moroder Giorgio Moroder Giorgio Moroder Giorgio Moroder Giorgio Moroder Giorgio Moroder Giorgio Moroder Giorgio Moroder Giorgio Moroder

Diskoens fader giver sin første danske koncert nogensinde

Italienske Giorgio Moroder har en lang, prisbelønnet og hæderkronet karriere både som musikere og producer bag sig. Han har blandt andet vundet Golden Globes og Oscars for ”Take My Breath Away” (indspillet af Berlin) og ”Flashdance… What a Feeling” (sunget af Irene Cara).

Som producer og sangskriver er han nok bedst kendt for sit arbejde med Donna Summer, som han samarbejdede med på hits som ”Love to Love You Baby”, ”I Feel Love”, ”Hot Stuff” og ”Bad Girls”. Men han har også samarbejdet med Blondie, David Bowie, Freddie Mercury, Limahl og Kenny Loggins.

Når Giorgio Moroder til foråret tager på sin første regulære turné, bliver det ikke som dj, men derimod med band. Derudover vil han i løbet af showet fortælle forskellige anekdoter fra studiet ingen før har hørt.

Ofte stillede Spørgsmål

Hverdage mellem 13-15

+45 33 25 70 11

Er der siddepladser til koncerten?
Såfremt koncerten er i Store VEGA og der er meldt få billetter/udsolgt vil balkonen være åben. Der er ca. 150 unummererede siddepladser, der uddeles efter først-til-mølle. Ønsker du disse pladser opfordrer vi til at komme, når dørene åbner. I Lille VEGA finder du i venstre side af salen en lang sofarække. Du må også gerne sidde på gulvet på den lille balkon. I Ideal Bar er der siddepladser langs vinduerne, og ofte står der stole fremme til fri afbenyttelse ( dog ikke ved udsolgte shows).
Hvor lang tid før skal jeg komme for at få en siddeplads?
Vi anbefaler, at du møder op så tæt på dørene åbner som muligt, hvis du vil være sikker på en siddeplads.
Kan jeg nemt komme ind, hvis jeg er i kørestol?
Som gangbesværet eller kørestolsbruger er det selvfølgelig muligt at overvære koncerter i VEGA. Læs mere om procedurer og faciliteter på vores infoside for handicappede under Dit besøg.
friserCreated with Sketch.