Ofte stillede spørgsmål
{{faq.Name}}

{{faq.Name}}

{{faq.Answer}}

- Store VEGA -

Gilli

lørdag

30.03.2019

Pris - inkl. gebyr

295,-

NB: Få billetter

Dør: 19.00 - Koncertstart: 20.00

GilliGilliGilliGilliGilliGilliGilliGilliGilliGilliGilliGilliGilliGilliGilliGilliGilliGilliGilliGilli

Gilli taler til og for gaden gennem sine melankolske melodilinjer

Gilli er én af sin generations største sangskrivere, og han har i højeste grad været med til at definere en helt ny lyd med sine melankolske melodier og stærke omkvæd.

Med en genkendelig vokal, eminent evne til at blande sprog, kulturer og ikke mindst tale til og for gaden, har han slået sit navn fast med syvtommersøm siden den kommercielle debut i 2011.

Gilli har i 2018 domineret de danske lister som soloartist, som feature og som en del af MOLO med sange som "Tranquillo", "Langsom", "Oui", "Su Casa" og "Safari".

Hittet "Kolde Nætter" markerede afslutningen på endnu et succesfuldt år for Gilli med en direkte placering som nr. 1 på Spotify d. 1. januar. Det er samtidig startskuddet for et 2019, der byder på meget mere musik end hidtil.

Koncerterne i foråret er en markering af et stort live år for Gilli som kun lige er begyndt. Der vil blive testet nyt materiale af, samt alle ”nyklasikkere” som "C'est La Vie", "Langsom", "Rica", "Tidligt Op" og "Helwa".

Ofte stillede Spørgsmål

Hverdage mellem 13-15

+45 33 25 70 11

Hvad er VEGAs narkotikapolitik?
VEGA accepterer ikke indtagelse af nogen former for narkotika ved vores arrangementer. Bliver man taget i overtrædelse af dette medfører det politianmeldelse, bortvisning og to års karantæne fra VEGA.
Hvor må jeg ryge?
Rygning er ikke tilladt i nogen af VEGAs sale. Vores rygeforbud gælder også e-cigaretter, og vi sælger ikke cigaretter i barerne. Er du til koncert i Store VEGA har du mulighed for at benytte vores rygeterrasse. Den finder du i Store VEGA på balkon niveauet via Svend Auken Salen.
Kan jeg blive bortvist?
VEGAs koncerter er for alle gæster i alle aldersgrupper. For at skabe en tryg og positiv koncertoplevelse for alle gæster forbeholder vi os retten til at bortvise folk, der udviser truende eller generende adfærd overfor vores øvrige gæster, personale samt musikerne på scenen. I VEGA tillader vi ikke, at gæster ved påklædning eller på anden vis bærer synlige tegn på banderelationer.
friserCreated with Sketch.