Ofte stillede spørgsmål
{{faq.Name}}

{{faq.Name}}

{{faq.Answer}}

- Store VEGA -

Gangway

lørdag

04.05.2019

Pris - inkl. gebyr

300,-

NB: Koncerten er flyttet fra november til maj. Allerede købte billetter gælder også til den nye dato.

Dør: 19.00 - Koncertstart: 20.00

GangwayGangwayGangwayGangwayGangwayGangwayGangwayGangwayGangwayGangwayGangwayGangwayGangwayGangwayGangwayGangwayGangwayGangwayGangwayGangway

Gangway er klar med nyt materiale og nye koncerter

Gangway er tilbage i storform efter 20 års pause. Det beviste det danske indie-pop band med fire koncerter tidligere i efteråret, hvor de modtog store roser fra både publikum og anmeldere.

Gangway fik en overstrømmende modtagelse fra publikum, da de i oktober spillede deres første koncerter i snart 20 år. Masser af positive tilråb og stående bifald fra de fyldte koncertsale understregede, at Gangway har været savnet.

Bandet, som i dag består af forsanger Allan Jensen, guitarist Henrik Balling og keyboardspiller Torben Johansen, overbeviste både anmeldere og publikum om, at de stadig kan levere gode melodier og skæve hooks på en selvsikker og uhyr velspillet måde. Koncerterne manifesterede ifølge anmelderne, at Gangway har en enestående plads i dansk musikhistorie som et af de mest sofistikerede popbands.

Ofte stillede Spørgsmål

Hverdage mellem 13-15

+45 33 25 70 11

Hvor kan jeg parkere?
Tæt ved VEGA, ved Aldi for enden af Rejsbygade findes et offentligt P-anlæg med 77 parkeringspladser. Reglerne for parkering er de samme som på sidegaderne omkring VEGA, der tilhører blå parkeringszone, licenszone Enghaveparken (EP). VEGA påtager sig ikke noget ansvar i forbindelse med parkering, så husk at holde øje med skiltningen. Yderligere oplysninger om parkering kan findes på Københavns Kommunes hjemmeside.
Er der siddepladser til koncerten?
Såfremt koncerten er i Store VEGA og der er meldt få billetter/udsolgt vil balkonen være åben. Der er ca. 150 unummererede siddepladser, der uddeles efter først-til-mølle. Ønsker du disse pladser opfordrer vi til at komme, når dørene åbner. I Lille VEGA finder du i venstre side af salen en lang sofarække. Du må også gerne sidde på gulvet på den lille balkon. I Ideal Bar er der siddepladser langs vinduerne, og ofte står der stole fremme til fri afbenyttelse ( dog ikke ved udsolgte shows).
Hvor lang tid før skal jeg komme for at få en siddeplads?
Vi anbefaler, at du møder op så tæt på dørene åbner som muligt, hvis du vil være sikker på en siddeplads.
friserCreated with Sketch.