Ofte stillede spørgsmål
{{faq.Name}}

{{faq.Name}}

{{faq.Answer}}

- Lille VEGA -

Frankie Cosmos

support - Ian Sweet

søndag

07.04.2019

Pris - inkl. gebyr

195,-

Dør: 20.00 - Koncertstart: 21.00

Frankie CosmosFrankie CosmosFrankie CosmosFrankie CosmosFrankie CosmosFrankie CosmosFrankie CosmosFrankie CosmosFrankie CosmosFrankie CosmosFrankie CosmosFrankie CosmosFrankie CosmosFrankie CosmosFrankie CosmosFrankie CosmosFrankie CosmosFrankie CosmosFrankie CosmosFrankie Cosmos

Luftig pop og skæv poesi forenes i Frankie Cosmos’ underspillede fragmenter

For nogle år siden skrev Greta Kline en 47 sekunder lang ode til brownies fra mærket Little Debbie og lagde det op på Bandcamp under navnet Frankie Cosmos. Nummeret var bare et i række af små popeksperimenter, som Kline har udgivet på over 40 ep’er og album under forskellige navne.

Kort efter udkom det reelle debutalbum Zentropy (2014) med 10 sange og en spilletid på under 20 minutter. Siden har den 24-årige New York-sangerinde spyttet sine små fragmenter af low-key indiepop ud på tre album og senest på albummet Vessel.

De fleste af Greta Klines sange er knap to minutters lange med overraskende poetiske fortællinger om de mindste ting i livet. Det kan virke som skitser, fragmenter og endda konceptkunst

Support: Ian Sweet

IAN SWEET, med det borgerlige navn Jilian Medford, er ved at forberede udgivelsen af sit andet album Crush Crusher. IAN SWEET har været Medfords kreative output for angst og et forsøg på at finde det smukke i en ellers mørk periode. Singlen ”Hiding” fra det kommende album er en fortælling om at sætte sig selv og sine behov først, som er et gennemgående tema i hendes sange.

Ofte stillede Spørgsmål

Hverdage mellem 13-15

+45 33 25 70 11

Skal jeg aflevere min taske og jakke i garderoben?
I VEGAs garderobe afleverer du overtøj, tasker og alt andet, du måtte have med. VEGAs garderobe skal benyttes ved alle besøg i forbindelse med koncerter eller natklub-arrangementer. Jakker, tøj og andre ejendele må hverken smides indenfor eller udenfor VEGA af hensyn til flugtveje og brandsikkerhed. Løse genstande som mobiltelefoner, penge, pas, tørklæder m.m. i jakkelommer er på eget ansvar i VEGAs garderobe. VEGA erstatter ikke disse genstande. Garderobeafgiften er 25 kr. Det er muligt at betale med Dankort i Lille VEGA og Store VEGAs foyer.
Hvad gør jeg med glemte sager?
Alle glemte sager afleveres hver tirsdag eller onsdag kl. 12 til Politiets Hittegodskontor, Politigården, 1567 København V. Hittegodskontoret kan kontaktes på tlf. 38 74 88 22. Sager, der er glemt til koncerter i løbet af ugen, kan afhentes i VEGAs administration mellem 9-16 efter aftale. Resterende uafhentede sager afleveres på Hittegodskontoret den efterfølgende tirsdag.
Er der siddepladser til koncerten?
Såfremt koncerten er i Store VEGA og der er meldt få billetter/udsolgt vil balkonen være åben. Der er ca. 150 unummererede siddepladser, der uddeles efter først-til-mølle. Ønsker du disse pladser opfordrer vi til at komme, når dørene åbner. I Lille VEGA finder du i venstre side af salen en lang sofarække. Du må også gerne sidde på gulvet på den lille balkon. I Ideal Bar er der siddepladser langs vinduerne, og ofte står der stole fremme til fri afbenyttelse ( dog ikke ved udsolgte shows).
friserCreated with Sketch.