Ofte stillede spørgsmål
{{faq.Name}}

{{faq.Name}}

{{faq.Answer}}

- Lille VEGA -

Empress Of

support - Banoffee

tirsdag

19.03.2019

Pris - inkl. gebyr

205,-

Dør: 20.00 - Koncertstart: 21.00

Empress OfEmpress OfEmpress OfEmpress OfEmpress OfEmpress OfEmpress OfEmpress OfEmpress OfEmpress OfEmpress OfEmpress OfEmpress OfEmpress OfEmpress OfEmpress OfEmpress OfEmpress OfEmpress OfEmpress Of

En spirende kejserinde af ørehængende poptriumfer

Under aliasset Empress Of skaber amerikanske Lorely Rodriguez et selvbemyndigende popunivers, der er centreret omkring hendes imponerende, akrobatiske vokal. Med debutalbummet, Me (2015), etablerede hun for alvor sin spontane og helt igennem dansable lyd.

Opfølgeralbummet, Us, er netop udkommet. Som titlen antyder, er der sket et ryk siden sidste album, som var en personlig udforskning af hendes følelsesunivers. Det var så personligt, at det til tider var svært for sangerinden at optræde med live.

Us formidler en mere ligevægtig udveksling af energier mellem Rodriguez og hendes lyttere. ”I want it to be like a mirror, and the audience sees a little bit of themselves in every song.”

Support: Banoffee

Når Banoffee ikke turnerer som en del af Charli XCX’ band, laver den australske sangerinde eksperimentel electropop i eget navn. Som sin dessert-navnefælle er hendes musik sød og rig på smag. Hun har tidligere arbejdet med SOPHIE og netop udgivet singlen ”Bubble”.

Ofte stillede Spørgsmål

Hverdage mellem 13-15

+45 33 25 70 11

Hvad er VEGAs narkotikapolitik?
VEGA accepterer ikke indtagelse af nogen former for narkotika ved vores arrangementer. Bliver man taget i overtrædelse af dette medfører det politianmeldelse, bortvisning og to års karantæne fra VEGA.
Må jeg tage mit kamera med til en koncert?
Det er som udgangspunkt tilladt at tage billeder med almindeligt lommekamera og mobiltelefon til vore koncerter. Professionelle eller semiprofessionelle kameraer med spejlrefleks og/eller objektiv er ikke tilladt, ligesom det heller ikke er tilladt at filme koncerterne. Derudover skal man altid følge vagternes anvisninger, da der kan være forskellige regler for de forskellige kunstnere. Husk desuden at tage hensyn til de andre koncertgængere, så de ikke generes af dit kamera-brug. De billeder der tages må ikke benyttes i kommercielt øjemed, men kun til privat brug.
Må jeg snakke under koncerten?
Vi opfordrer alle til at tage de vigtige snakke efter koncerten og nyde musikken med respekt for koncertens øvrige publikummer mens koncerten foregår.
friserCreated with Sketch.