Ofte stillede spørgsmål
{{faq.Name}}

{{faq.Name}}

{{faq.Answer}}

- Lille VEGA -

Emil Kruse

support - Kå

lørdag

13.04.2019

Pris - inkl. gebyr

205,-

NB: Koncerten er rykket fra Store VEGA til Lille VEGA. Allerede købte billetter gælder stadig.

Dør: 19.00 - Koncertstart: 20.00

Emil Kruse Emil Kruse Emil Kruse Emil Kruse Emil Kruse Emil Kruse Emil Kruse Emil Kruse Emil Kruse Emil Kruse Emil Kruse Emil Kruse Emil Kruse Emil Kruse Emil Kruse Emil Kruse Emil Kruse Emil Kruse Emil Kruse Emil Kruse

Dansevenligt melodisk pop fusioneret med elegant hiphop

Emil Kruse blander hiphoppens stærke beats med omkvæd badet i poppede melodier. Det har tiltrukket både vanlige hiphop-smagsdommere og danseglade festgængere.

Den tidligere VEGAs Udvalgte rapper har imponeret anmeldere og publikum landet over med sit originale og kreative tekstunivers, som legende og nonchalant fusionerer det rå og urbane med tankevækkende lyrik.

Seneste single, ”Tæt På”, med tidligere Julias Moon forsanger Louis Samson, fra ep’en I Dine Blå er et fremragende eksempel på hvordan urban hiphop kan krydres med popmelodier og blive til et lækkert dansehit.

Support: Kå

Kailash William Chatterjee var en del af grime-kollektivet Sleng sammen med Emil Kruse, som optrådte på Apollo Countdown-scenen på Roskilde Festival i 2012. I 2017 udgav han singlen ”Være sådan her” under kunstnernavnet Kå, som Soundvenue kårede til én af ”Ugens otte bedste nye sange” i februar samme år.

Ofte stillede Spørgsmål

Hverdage mellem 13-15

+45 33 25 70 11

Hvor må jeg ryge?
Rygning er ikke tilladt i nogen af VEGAs sale. Vores rygeforbud gælder også e-cigaretter, og vi sælger ikke cigaretter i barerne. Er du til koncert i Store VEGA har du mulighed for at benytte vores rygeterrasse. Den finder du i Store VEGA på balkon niveauet via Svend Auken Salen.
Skal jeg aflevere min taske og jakke i garderoben?
I VEGAs garderobe afleverer du overtøj, tasker og alt andet, du måtte have med. VEGAs garderobe skal benyttes ved alle besøg i forbindelse med koncerter eller natklub-arrangementer. Jakker, tøj og andre ejendele må hverken smides indenfor eller udenfor VEGA af hensyn til flugtveje og brandsikkerhed. Løse genstande som mobiltelefoner, penge, pas, tørklæder m.m. i jakkelommer er på eget ansvar i VEGAs garderobe. VEGA erstatter ikke disse genstande. Garderobeafgiften er 25 kr. Det er muligt at betale med Dankort i Lille VEGA og Store VEGAs foyer.
Hvad er VEGAs narkotikapolitik?
VEGA accepterer ikke indtagelse af nogen former for narkotika ved vores arrangementer. Bliver man taget i overtrædelse af dette medfører det politianmeldelse, bortvisning og to års karantæne fra VEGA.
friserCreated with Sketch.