Ofte stillede spørgsmål
{{faq.Name}}

{{faq.Name}}

{{faq.Answer}}

- Lille VEGA -

Elias Boussnina

tirsdag

30.04.2019

Pris - inkl. gebyr

145,-

Dør: 19.00 - Koncertstart: 20.00

Elias BoussninaElias BoussninaElias BoussninaElias BoussninaElias BoussninaElias BoussninaElias BoussninaElias BoussninaElias BoussninaElias BoussninaElias BoussninaElias BoussninaElias BoussninaElias BoussninaElias BoussninaElias BoussninaElias BoussninaElias BoussninaElias BoussninaElias Boussnina

Elias Boussnina: Fra flabet trap rap til R&B hitmager

I flere år hittede Elias Boussnina under rap-aliasset Yung Coke, men nu er den talentfulde musiker klar til at indtage de danske musikscener under eget navn.

Den unge musiker startede lo-fi, trap rap-projektet Yung Coke, da han studerede på CBS, som et sjovt, legende eksperiment med sin ven og producer Lille Høg. Men Yung Coke og studiet blev droppet for at starte på en frisk og gå nye musikalske veje.

Karrieren tog fart i foråret sidste år, hvor han udgav debutsinglen ”05:30”. Få måneder efter havde han flere en halv million afspilninger på Spotify og en koncert på Spot Festival med kollegaen Louis Samson.

Sangerens anden single, hittet ”Lost Ones”, er en blød R&B-sjæler, der med funky bas, sprøde guitarlinjer og indlevende vokal sætter den helt rigtige stemning. Den fremadstormende musiker har indtil nu udgivet tre velproducerede, ørehængende popsange, og det varer ikke længe inden debutalbummet fra det dygtige R&B stjerneskud lander.

Ofte stillede Spørgsmål

Hverdage mellem 13-15

+45 33 25 70 11

Må jeg tage et banner med?
Det er ikke muligt at medbringe bannere til VEGAs koncerter!
Hvornår må jeg stille mig i kø?
Vi anbefaler, at du kommer to timer før dørene åbner.
Hvor gammel skal jeg være for at komme til koncert?
Der er ikke aldersgrænse til VEGAs koncerter, med mindre de foregår efter midnat eller som del af et natklub-arrangement (her vil aldersgrænsen ofte være 18 år). Der kan dog være enkelte undtagelser. Såfremt der er aldersgrænse på en koncert, vil det fremgå af koncertbeskrivelsen på VEGAs hjemmeside. Vi anbefaler dog, at børn under 12 år er ifølge med voksen, når de tager til koncert. Det er ikke muligt for koncertgæster under 18 år at købe alkohol i VEGAs barer.
friserCreated with Sketch.