Ofte stillede spørgsmål
{{faq.Name}}

{{faq.Name}}

{{faq.Answer}}

- Lille VEGA -

Drugdealer

søndag

19.05.2019

Pris - inkl. gebyr

195,-

Dør: 19.00 - Koncertstart: 20.00

DrugdealerDrugdealerDrugdealerDrugdealerDrugdealerDrugdealerDrugdealerDrugdealerDrugdealerDrugdealerDrugdealerDrugdealerDrugdealerDrugdealerDrugdealerDrugdealerDrugdealerDrugdealerDrugdealerDrugdealer

Drugdealer forener 70'er-inspireret blomsterhippie og psykedelisk eksistentialisme

Michael Collins udgav sit første album under navnet
Drugdealer i 2016. The End of Comedy er inspireret af 70’ernes tidlige soft-rock, og anmeldere beskrev Collins’ sangskrivning som ”post-Beatles” og som en forunderlig blanding af solskin og mørke. The End of Comedy består både af uforudsigeligheder og enkle, men fængende, omkvæd.

I en tid, hvor al information er tilgængelig for alle, og hvor det føles umuligt at skabe noget nyt og originalt, bevæger Collins sig rundt i livets eksistentielle gåder på sit nye album Raw Honey. Ved hjælp af frodige musikalske arrangementer og melodier og en følsom vokalfortolkning præsenterer han en fælles og forbundet ensomhed i nutidens samfund.

Collins har aldrig selv spillet et instrument eller modtaget musikundervisning, og han mener derfor, at han tilgår sangskrivning fra en lytters perspektiv – og ikke musikers. Han ønsker at bruge sin egen selvbevidsthed og ensomhed til at fungere som ledestjerne for andre mennesker, der har det på samme måde som ham.

Raw Honey bliver udgivet d. 29. marts i år, og kort tid efter kommer han til København og VEGA.

Ofte stillede Spørgsmål

Hverdage mellem 13-15

+45 33 25 70 11

Hvor må jeg ryge?
Rygning er ikke tilladt i nogen af VEGAs sale. Vores rygeforbud gælder også e-cigaretter, og vi sælger ikke cigaretter i barerne. Er du til koncert i Store VEGA har du mulighed for at benytte vores rygeterrasse. Den finder du i Store VEGA på balkon niveauet via Svend Auken Salen.
Skal jeg aflevere min taske og jakke i garderoben?
I VEGAs garderobe afleverer du overtøj, tasker og alt andet, du måtte have med. VEGAs garderobe skal benyttes ved alle besøg i forbindelse med koncerter eller natklub-arrangementer. Jakker, tøj og andre ejendele må hverken smides indenfor eller udenfor VEGA af hensyn til flugtveje og brandsikkerhed. Løse genstande som mobiltelefoner, penge, pas, tørklæder m.m. i jakkelommer er på eget ansvar i VEGAs garderobe. VEGA erstatter ikke disse genstande. Garderobeafgiften er 25 kr. Det er muligt at betale med Dankort i Lille VEGA og Store VEGAs foyer.
Hvordan finder jeg nemmest vej til VEGA?
VEGA ligger et kvarters gang fra Københavns Hovedbanegård og 10 minutters gang fra Carlsberg S-tog station. Fra Enghave S-tog station kører buslinje 3A mod Nordhavn Station og standser på Enghavevej ved Enghave Plads. Fra Hovedbanegården og Rådhuspladsen kører linje nr. 10 mod Brønshøj Torv og linje nr. 14 mod Ny Ellebjerg Station/Ryparken. Begge standser ved Enghave Plads nær VEGA. Du kan også lave din egen rejseplan ved hjælp af rejseplanen.dk.
friserCreated with Sketch.