Ofte stillede spørgsmål
{{faq.Name}}

{{faq.Name}}

{{faq.Answer}}

- Lille VEGA -

dEUS

support - Trixie Whitley

lørdag

04.05.2019

Pris - inkl. gebyr

295,-

Dør: 20.00 - Koncertstart: 21.00

dEUS dEUS dEUS dEUS dEUS dEUS dEUS dEUS dEUS dEUS dEUS dEUS dEUS dEUS dEUS dEUS dEUS dEUS dEUS dEUS

Kultrockerne slår igen art rock-kolbøtter

Der er intet simpelt over lyduniverset hos de belgiske kultrockere i dEUS. Heller ikke med 28-års erfaring i kroppen. Deres særegne lyd blander rock med alskens skæve indfald og var inspireret af egenrådige kunstnere som The Velvet Underground, Sonic Youth samt Tom Waits.

I 2019 fejrer bandet 20-års jubilæet for albummet The Ideal Crash, der cementerede deres status som et af de mest innovative indiebands i deres generation. Udgivelsen understregede den lurvede charme og skarpe kant deres art rock blev rost for. Til koncerten i VEGA spiller dEUS alle albummets 10 sange.

Touren er dog ikke en øvelse i doven nostalgi. dEUS arbejder for tiden på nye rock-kolbøtter til deres ottende album. Det er sat til at udkomme i løbet af 2019. Til den tid er den nye guitarist Bruno de Groote også godt spillet ind i bandet. Ifølge den elskværdige frontmand Tom Barman sætter The Ideal Crash høje standarder for det nye album.

Support: Trixie Whitley

Den belgisk-amerikanske sangerinde Trixie Whitley er datter af blues- og rockartisten Chris Whitley og har spillet trommer, guitar og klaver siden barnsben. Hun indspillede sin debut EP i 2009 og har siden da udgivet to soloalbums.

Ofte stillede Spørgsmål

Hverdage mellem 13-15

+45 33 25 70 11

Hvor kan jeg parkere?
Tæt ved VEGA, ved Aldi for enden af Rejsbygade findes et offentligt P-anlæg med 77 parkeringspladser. Reglerne for parkering er de samme som på sidegaderne omkring VEGA, der tilhører blå parkeringszone, licenszone Enghaveparken (EP). VEGA påtager sig ikke noget ansvar i forbindelse med parkering, så husk at holde øje med skiltningen. Yderligere oplysninger om parkering kan findes på Københavns Kommunes hjemmeside.
Kan jeg nemt komme ind, hvis jeg er i kørestol?
Som gangbesværet eller kørestolsbruger er det selvfølgelig muligt at overvære koncerter i VEGA. Læs mere om procedurer og faciliteter på vores infoside for handicappede under Dit besøg.
Er der siddepladser til koncerten?
Såfremt koncerten er i Store VEGA og der er meldt få billetter/udsolgt vil balkonen være åben. Der er ca. 150 unummererede siddepladser, der uddeles efter først-til-mølle. Ønsker du disse pladser opfordrer vi til at komme, når dørene åbner. I Lille VEGA finder du i venstre side af salen en lang sofarække. Du må også gerne sidde på gulvet på den lille balkon. I Ideal Bar er der siddepladser langs vinduerne, og ofte står der stole fremme til fri afbenyttelse ( dog ikke ved udsolgte shows).
friserCreated with Sketch.