Ofte stillede spørgsmål
{{faq.Name}}

{{faq.Name}}

{{faq.Answer}}

- Store VEGA -

Death Cab for Cutie

support - The Beths

søndag

10.02.2019

Pris - inkl. gebyr

345,-

NB: Få billetter

Dør: 19.00 - Koncertstart: 20.00

Death Cab for CutieDeath Cab for CutieDeath Cab for CutieDeath Cab for CutieDeath Cab for CutieDeath Cab for CutieDeath Cab for CutieDeath Cab for CutieDeath Cab for CutieDeath Cab for CutieDeath Cab for CutieDeath Cab for CutieDeath Cab for CutieDeath Cab for CutieDeath Cab for CutieDeath Cab for CutieDeath Cab for CutieDeath Cab for CutieDeath Cab for CutieDeath Cab for Cutie

Glædeligt gensyn med de skelsættende indie-rockstjerner i Death Cab for Cutie

Indie-rocklegenderne i Death Cab for Cutie har siden starten af 00’erne været et af de mest prominente bands på indie-scenen. Nu rører Ben Gibbard og co. igen på sig med deres niende album Thank You For Today, der udkom i august.

Sammen med nyheden om det nye album udsendte Death Cab for Cutie singlen ”Gold Rush”. Den rumlende indie-ballade sampler Yoko Ono og handler om, hvordan landskaber ændrer sig, når man bor i det samme nabolag i længere tid.

Deres musik spillede en stor rolle på soundtracket til teenage-serien The O.C. fra 2003, hvilket hjalp bandet med at bryde igennem til mainstream-publikummet. Gennem karrieren har bandet hevet hele otte Grammy-nomineringer hjem, senest for albummet Kintsugi i 2015.

Support: The Beths

Kvartetten fra Auckland har netop udgivet et rost debutalbum. På Future Me Hates Me fomår The Beths, at rive lytteren gennem ti energiske sange fyldt med attitude og dybde. Der er et strejf af ”happy-go-lucky” over indierock-melodierne, som limer sig fast i din øregang efter et enkelt lyt.

Ofte stillede Spørgsmål

Hverdage mellem 13-15

+45 33 25 70 11

Hvad gør jeg med glemte sager?
Alt hittegods glemt i VEGA afleveres hver tirsdag eller onsdag kl. 12 til Politiets Hittegodskontor, Politigården, 1567 København V. Hittegodskontoret kan kontaktes på tlf. 38 74 88 22. Sager, der er glemt til koncerter i løbet af ugen, kan afhentes i VEGAs administration mellem 9-16 efter aftale. Resterende uafhentede sager afleveres på Hittegodskontoret den efterfølgende tirsdag.
Kan jeg nemt komme ind, hvis jeg er i kørestol?
Som gangbesværet eller kørestolsbruger er det selvfølgelig muligt at overvære koncerter i VEGA. Læs mere om procedurer og faciliteter på vores infoside for handicappede under Dit besøg.
Er der siddepladser til koncerten?
Såfremt koncerten er i Store VEGA og der er meldt få billetter/udsolgt vil balkonen være åben. Der er ca. 150 unummererede siddepladser, der uddeles efter først-til-mølle. Ønsker du disse pladser opfordrer vi til at komme, når dørene åbner. I Lille VEGA finder du i venstre side af salen en lang sofarække. Du må også gerne sidde på gulvet på den lille balkon. I Ideal Bar er der siddepladser langs vinduerne, og ofte står der stole fremme til fri afbenyttelse ( dog ikke ved udsolgte shows).
friserCreated with Sketch.