Ofte stillede spørgsmål
{{faq.Name}}

{{faq.Name}}

{{faq.Answer}}

- Store VEGA -

De Danske Hyrder

support - Kå

fredag

29.03.2019

Pris - inkl. gebyr

195,-

Dør: 19.00 - Koncertstart: 20.00

De Danske HyrderDe Danske HyrderDe Danske HyrderDe Danske HyrderDe Danske HyrderDe Danske HyrderDe Danske HyrderDe Danske HyrderDe Danske HyrderDe Danske HyrderDe Danske HyrderDe Danske HyrderDe Danske HyrderDe Danske HyrderDe Danske HyrderDe Danske HyrderDe Danske HyrderDe Danske HyrderDe Danske HyrderDe Danske Hyrder

Fælleskab, fest og hiphopkærlighed

Bag det usædvanlige navnDe Danske Hyrder banker fem unikke og passionerede hjerter. De banker for dansksproget rap, fællesskab og god gammeldags historiefortælling. 2018 bringer nyt album fra hyrderne med sig, og efter to fuldstændig udsolgte Lille VEGA shows står De Danske Hyrder nu klar til at indtage Store VEGAs scene med årets hedeste hiphopfest.

De Danske Hyrder gik guld med den potente single ”Med Mine Drenge” og har modtaget et utal af roser for deres energiske, indlevende sceneshow. ”Omdrejningspunktet for os har altid været fællesskabet. Fællesskabet omkring musikken, en fælles kærlighed til øl, fælles kærlighed til livet og til hinanden.”

Singlerne ”Boys” og ”Klarja” fastholder De Danske Hyrders plads på soundtracket til din fredag aften.

Support: Kå

Københavnske Kailash William Chatterjee startede sit musikalske eventyr i 2011, som
grime-rapper under aliasset Kay – et kunstnernavn han siden hen har ændret til Kå.
Siden 2015 har KÅ ageret producer, rapper og lyriker på nogle af de mest interessante nyere produktioner i dansk rap.

I 2016 kunne man så opleve Kå som feature på Emil Kruses ”Alt For Længe”, der er blevet et stort hit på P3. I 2017 tilmeldte Kå sig DR’s Karrierekanonen med ”Være Sådan Her”. Nummeret blev Ugens Kanon og resulterede i en plads i finalen. I foråret 2019 udgiver han ep’en Skybrud.

Ofte stillede Spørgsmål

Hverdage mellem 13-15

+45 33 25 70 11

Skal jeg aflevere min taske og jakke i garderoben?
I VEGAs garderobe afleverer du overtøj, tasker og alt andet, du måtte have med. VEGAs garderobe skal benyttes ved alle besøg i forbindelse med koncerter eller natklub-arrangementer. Jakker, tøj og andre ejendele må hverken smides indenfor eller udenfor VEGA af hensyn til flugtveje og brandsikkerhed. Løse genstande som mobiltelefoner, penge, pas, tørklæder m.m. i jakkelommer er på eget ansvar i VEGAs garderobe. VEGA erstatter ikke disse genstande. Garderobeafgiften er 25 kr. Det er muligt at betale med Dankort i Lille VEGA og Store VEGAs foyer.
Hvor gammel skal jeg være for at komme til koncert?
Der er ikke aldersgrænse til VEGAs koncerter, med mindre de foregår efter midnat eller som del af et natklub-arrangement (her vil aldersgrænsen ofte være 18 år). Der kan dog være enkelte undtagelser. Såfremt der er aldersgrænse på en koncert, vil det fremgå af koncertbeskrivelsen på VEGAs hjemmeside. Vi anbefaler dog, at børn under 12 år er ifølge med voksen, når de tager til koncert. Det er ikke muligt for koncertgæster under 18 år at købe alkohol i VEGAs barer.
Hvad gør jeg med glemte sager?
Alle glemte sager afleveres hver tirsdag eller onsdag kl. 12 til Politiets Hittegodskontor, Politigården, 1567 København V. Hittegodskontoret kan kontaktes på tlf. 38 74 88 22. Sager, der er glemt til koncerter i løbet af ugen, kan afhentes i VEGAs administration mellem 9-16 efter aftale. Resterende uafhentede sager afleveres på Hittegodskontoret den efterfølgende tirsdag.
friserCreated with Sketch.