Ofte stillede spørgsmål
{{faq.Name}}

{{faq.Name}}

{{faq.Answer}}

- Store VEGA -

David Gray

support - L.A. Salami

mandag

06.05.2019

Pris - inkl. gebyr

375,-

NB: Få billetter

Dør: 19.00 - Koncertstart: 20.00

David GrayDavid GrayDavid GrayDavid GrayDavid GrayDavid GrayDavid GrayDavid GrayDavid GrayDavid GrayDavid GrayDavid GrayDavid GrayDavid GrayDavid GrayDavid GrayDavid GrayDavid GrayDavid GrayDavid Gray

David Gray er tilbage i fornyet og kreativ form

Hitmageren David Gray er tilbage i fuld form og har annonceret sit første album, Gold In A Brass Age, i fire år med singlen ”The Sapling”.

Albummet er karakteriseret af en intuitiv fremgangsmåde fra Grays side blandt andet ved at udforske nye elektroniske teksturer. De atmosfæriske og eksperimentelle undertoner er tydelige hele vejen igennem.

Man kan på Gold In A Brass Age høre Grays umiskendelige vokal, som mange steder går over i en intim falset med en overbevisende effekt. Det er David Grays 11. album i løbet af en karriere som spænder over 25 år. Det er også en ny samling sange fra en artist, der fortsat trives i sin passion for sangskrivningshåndværket, skubber sig selv på ukendt terræn og undervejs overrasker sig selv ligeså meget som sine fans.

Support: L.A. Salami

Den britiske Lookman Adekunle Salami skriver poetisk blues- og folk-rock med et moderne twist under kunstnernavnet L.A. Salami. Det var hans store idol Bob Dylan, der introducerede ham for blues og folk og inspirerede ham til at skrive sin egen musik. Han gjorde sig for alvor bemærket, da han optrådte som support på Lianne La Havas’ turné i 2012.
L.A Salami udgav sit debutalbum Another Shade of Blue i 2013 og har siden da udgivet 3 albums.

Ofte stillede Spørgsmål

Hverdage mellem 13-15

+45 33 25 70 11

Kan jeg nemt komme ind i kørestol?
Som gangbesværet eller kørestolsbruger er det selvfølgelig muligt at overvære koncerter i VEGA. Læs mere om procedurer og faciliteter på vores infoside for personer med handicap under Om VEGA.
Hvor lang tid før skal jeg komme for at få en siddeplads?
Vi anbefaler, at du møder op så tæt på dørene åbner som muligt, hvis du vil være sikker på en siddeplads.
Er der siddepladser til koncerten?
Er koncerten i Store VEGA, og er der meldt få billetter/udsolgt, vil balkonen være åben. Der er ca. 150 unummererede siddepladser, der uddeles efter først-til-mølle. Ønsker du disse pladser, opfordrer vi dig til at komme, når dørene åbner. I Lille VEGA finder du i venstre side af salen en lang sofarække. Du må også gerne sidde på gulvet på den lille balkon. I Ideal Bar er der siddepladser langs vinduerne, og ofte står der stole fremme til fri afbenyttelse ( dog ikke ved udsolgte shows).
friserCreated with Sketch.