Ofte stillede spørgsmål
{{faq.Name}}

{{faq.Name}}

{{faq.Answer}}

- Store VEGA -

Daniel Norgren

lørdag

18.05.2019

Pris - inkl. gebyr

265,-

Dør: 19.00 - Koncertstart: 20.00

Daniel Norgren Daniel Norgren Daniel Norgren Daniel Norgren Daniel Norgren Daniel Norgren Daniel Norgren Daniel Norgren Daniel Norgren Daniel Norgren Daniel Norgren Daniel Norgren Daniel Norgren Daniel Norgren Daniel Norgren Daniel Norgren Daniel Norgren Daniel Norgren Daniel Norgren Daniel Norgren

Daniel Norgren er klar til at bjergtage med sin eminente, nordiske melankoli

Den 19. april udgiver Daniel Norgren sit nye album Wooh Dang, der bliver sangskriverens første verdensomspændende udgivelse. Norgren har produceret albummet sammen med sine gamle venner Anders Grahn (bas), Erik Berntsson (trommer) og Andreas Filipsson (guitar og banjo), som også tager med på turné.

Albummet blev skrevet løbet af efteråret 2018 i et gammelt bondehus fra det 19. århundrede tæt på Nordgrens hjem i Sydvestsverige.

Sangskriveren har siden 2006 udgivet sine smukke folk, country og blues inspirerede sange. Med sin karakteristiske hæse vokal og smukke melodilinjer har sangskriveren bevæget publikum i det meste af Europa og USA.

Daniel Norgren har gennem sine seneste seks album udviklet et særegent, musikalsk udtryk, der med varme guitarer-riff og trommerytmer omfavner lytteren i et blødt tæppe af bittersøde, melankolske kærtegn


Ofte stillede Spørgsmål

Hverdage mellem 13-15

+45 33 25 70 11

Kan jeg købe gavekort til VEGA?
Glæd dem, du holder af med et gavekort til VEGA i specialdesign og med valgfri værdi. Der er ingen billetgebyrer på et gavekort, men et forsendelsesgebyr på 60 kroner. Gavekortet kan dog også downloades. Bemærk at gavekortet administreres af Ticketmaster, så det er kun VEGA-koncerter, der sælges gennem Ticketmaster, hvor gavekortet kan bruges. Det er ca. 80 % af alle vores koncerter. Bemærk gavekortet er gyldigt i 1 år fra udstedelsesdatoen. Køb dit gavekort til VEGA her hos Ticketmaster.
Hvor kan jeg parkere?
Tæt ved VEGA, ved Aldi for enden af Rejsbygade findes et offentligt P-anlæg med 77 parkeringspladser. Reglerne for parkering er de samme som på sidegaderne omkring VEGA, der tilhører blå parkeringszone, licenszone Enghaveparken (EP). VEGA påtager sig ikke noget ansvar i forbindelse med parkering, så husk at holde øje med skiltningen. Yderligere oplysninger om parkering kan findes på Københavns Kommunes hjemmeside.
Hvor må jeg ryge?
Rygning er ikke tilladt i nogen af VEGAs sale. Vores rygeforbud gælder også e-cigaretter, og vi sælger ikke cigaretter i barerne. Er du til koncert i Store VEGA har du mulighed for at benytte vores rygeterrasse. Den finder du i Store VEGA på balkon niveauet via Svend Auken Salen.
friserCreated with Sketch.