Ofte stillede spørgsmål
{{faq.Name}}

{{faq.Name}}

{{faq.Answer}}

- Ideal Bar -

Brutus

support - Shy, Low

onsdag

15.05.2019

Pris - inkl. gebyr

135,-

Dør: 19.00 - Koncertstart: 20.00

BrutusBrutusBrutusBrutusBrutusBrutusBrutusBrutusBrutusBrutusBrutusBrutusBrutusBrutusBrutusBrutusBrutusBrutusBrutusBrutus

Rasende meteorregn af punk, rock og metal

Med post-rock kompositioner, blackmetal dynamikker, progressive rockmelodier og energien fra hardcore punk er Brutus som en meteorregn af lyde.

Trommeslager og sangerinde Stefanie Mannaerts går fra betagende melodisk til strubestraffende hårdt. Den brummende bas og energisk guitar blænder de dynamiske melodier.

Debutalbummet Burst er en magtdemonstration af Brutus’ vilde talent. Singlerne ”All Along” og ”Justics De Julia II” er hektisk og hærgende, og lige som man tror man ved, hvilken retning trioen er på vej imod, vender de hele nummeret på hovedet.

På trods af deres korte karriere har de allerede imponeret både Metallicas Lars Ulrich samt Dillinger Escape Plans Greg Puciato. Førstenævnte spillede deres single ”Drive” i hans Apple Music Radio afsnit.

Support: Shy, Low

Shy, Low er et amerikansk post-rock og post-metalband, der er kendt for at være i konstant udvikling, og derfor også kan være svære at definere genremæssigt. Bandet udgav sin selvbetitlede debut-ep i 2012. Deres seneste ep Burning Day peger i en ny, frisk retning, der både er karakteriseret gennem bandets historiske musikalitet samt et ønske om at genskabe en grunge-essens i sin musik.

Ofte stillede Spørgsmål

Hverdage mellem 13-15

+45 33 25 70 11

Hvor må jeg ryge?
Rygning er ikke tilladt i nogen af VEGAs sale. Vores rygeforbud gælder også e-cigaretter, og vi sælger ikke cigaretter i barerne. Er du til koncert i Store VEGA har du mulighed for at benytte vores rygeterrasse. Den finder du i Store VEGA på balkon niveauet via Svend Auken Salen.
Skal jeg aflevere min taske og jakke i garderoben?
I VEGAs garderobe afleverer du overtøj, tasker og alt andet, du måtte have med. Garderobe skal benyttes ved alle besøg i forbindelse med koncerter eller natklub-arrangementer. Jakker, tøj og andre ejendele må hverken smides indenfor eller udenfor VEGA af hensyn til flugtveje og brandsikkerhed. Løse genstande som mobiltelefoner, penge, pas, tørklæder m.m. i jakkelommer er på eget ansvar i VEGAs garderobe. VEGA erstatter ikke disse genstande. Garderobeafgiften er 25 kr. Det er muligt at betale med Dankort i Lille VEGA og Store VEGAs foyer.
Må jeg tage mit kamera med til en koncert?
Det er som udgangspunkt tilladt at tage billeder med almindeligt lommekamera og mobiltelefon til vore koncerter. Professionelle eller semiprofessionelle kameraer med spejlrefleks og/eller objektiv er ikke tilladt, ligesom det heller ikke er tilladt at filme koncerterne. Derudover skal man altid følge vagternes anvisninger, da der kan være forskellige regler for de forskellige kunstnere. Husk desuden at tage hensyn til de andre koncertgængere, så de ikke generes af dit kamera-brug. De billeder der tages må ikke benyttes i kommercielt øjemed, men kun til privat brug.
friserCreated with Sketch.