Ofte stillede spørgsmål
{{faq.Name}}

{{faq.Name}}

{{faq.Answer}}

- Lille VEGA -

Brass Against

søndag

10.02.2019

Pris - inkl. gebyr

225,-

Dør: 20.00 - Koncertstart: 21.00

Brass AgainstBrass AgainstBrass AgainstBrass AgainstBrass AgainstBrass AgainstBrass AgainstBrass AgainstBrass AgainstBrass AgainstBrass AgainstBrass AgainstBrass AgainstBrass AgainstBrass AgainstBrass AgainstBrass AgainstBrass AgainstBrass AgainstBrass Against

Højenergiske og kraftfulde brass-fortolkninger med politisk kant

New York-baserede Brass Against er et band af dygtige musikere med messingblæsere, der laver intense fortolkninger af blandt andet Rage Against the Machine, Public Enemy, A Tribe Called Quest, Kendrick Lamar og mange flere. Det er interessant, meget politisk og ekstremt effektfuldt.

Den ni mand stærke gruppes varierede fortolkninger har som formål at være kraftfulde og bemyndigende.

Senest har bandet udgivet et cover af metalbandet Panteras ”Walk”, hvor sangerinden Sophia Uristas stærke vokaler komplimenterer dybden af det musikalske messingunivers.

Der er både plads til messingversioner af rockede protestsange og hiphophymner i Brass Againsts univers. Fælles for alle covers er den vibrerende energi af inspiration og vrede.

Ofte stillede Spørgsmål

Hverdage mellem 13-15

+45 33 25 70 11

Hvor må jeg ryge?
Rygning er ikke tilladt i nogen af VEGAs sale. Vores rygeforbud gælder også e-cigaretter, og vi sælger ikke cigaretter i barerne. Er du til koncert i Store VEGA har du mulighed for at benytte vores rygeterrasse. Den finder du i Store VEGA på balkon niveauet via Svend Auken Salen.
Hvor kan jeg parkere?
Tæt ved VEGA, ved Aldi for enden af Rejsbygade findes et offentligt P-anlæg med 77 parkeringspladser. Reglerne for parkering er de samme som på sidegaderne omkring VEGA, der tilhører blå parkeringszone, licenszone Enghaveparken (EP). VEGA påtager sig ikke noget ansvar i forbindelse med parkering, så husk at holde øje med skiltningen. Yderligere oplysninger om parkering kan findes på Københavns Kommunes hjemmeside.
Er der siddepladser til koncerten?
Såfremt koncerten er i Store VEGA og der er meldt få billetter/udsolgt vil balkonen være åben. Der er ca. 150 unummererede siddepladser, der uddeles efter først-til-mølle. Ønsker du disse pladser opfordrer vi til at komme, når dørene åbner. I Lille VEGA finder du i venstre side af salen en lang sofarække. Du må også gerne sidde på gulvet på den lille balkon. I Ideal Bar er der siddepladser langs vinduerne, og ofte står der stole fremme til fri afbenyttelse ( dog ikke ved udsolgte shows).
friserCreated with Sketch.