Ofte stillede spørgsmål
{{faq.Name}}

{{faq.Name}}

{{faq.Answer}}

- Lille VEGA -

Bogfinkevej

fredag

22.03.2019

Pris - inkl. gebyr

185,-

Dør: 20.00 - Koncertstart: 21.00

BogfinkevejBogfinkevejBogfinkevejBogfinkevejBogfinkevejBogfinkevejBogfinkevejBogfinkevejBogfinkevejBogfinkevejBogfinkevejBogfinkevejBogfinkevejBogfinkevejBogfinkevejBogfinkevejBogfinkevejBogfinkevejBogfinkevejBogfinkevej

Bogfinkevej flyver tæt på solen, men har hiphop-fødderne plantet på jorden

Bogfinkevej har braget ind på den danske musikscene med skarpe tekster, uformel hygge og en god portion folkelighed. Der er ikke så meget pis med dem. Trioens univers af dansksprogede rap-harmonier og ørehængende melodier rammer bredt og blandt gruppens fans kan du finde både Wafande og Steffen Brandt.

De tre ærkeaarhusianere har travlt med at arbejde på debutalbummet, BFV, som udkommer til marts. Med numre der spænder fra dansable til mere reflekterende og seriøse sætter de endnu engang streg under gruppens musikalske alsidighed.

Bandet har allerede udsendt singlerne ”Ikaros” og ”Ualmindelig”, som teaser det kommende album. Du kan godt begynde at glæde dig til, at Bogfinkevej skænker op af deres melodiske hiphop i VEGA!

Ofte stillede Spørgsmål

Hverdage mellem 13-15

+45 33 25 70 11

Hvad gør jeg med glemte sager?
Alle glemte sager afleveres hver tirsdag eller onsdag kl. 12 til Politiets Hittegodskontor, Politigården, 1567 København V. Hittegodskontoret kan kontaktes på tlf. 38 74 88 22. Sager, der er glemt til koncerter i løbet af ugen, kan afhentes i VEGAs administration mellem 9-16 efter aftale. Resterende uafhentede sager afleveres på Hittegodskontoret den efterfølgende tirsdag.
Hvor må jeg ryge?
Rygning er ikke tilladt i nogen af VEGAs sale. Vores rygeforbud gælder også e-cigaretter, og vi sælger ikke cigaretter i barerne. Er du til koncert i Store VEGA har du mulighed for at benytte vores rygeterrasse. Den finder du i Store VEGA på balkon niveauet via Svend Auken Salen.
Hvad er VEGAs narkotikapolitik?
VEGA accepterer ikke indtagelse af nogen former for narkotika ved vores arrangementer. Bliver man taget i overtrædelse af dette medfører det politianmeldelse, bortvisning og to års karantæne fra VEGA.
friserCreated with Sketch.