Ofte stillede spørgsmål
{{faq.Name}}

{{faq.Name}}

{{faq.Answer}}

- Store VEGA -

Bob Hund

onsdag

27.11.2019

Pris - inkl. gebyr

290,-

Dør: 19.00 - Koncertstart: 20.00

Bob Hund Bob Hund Bob Hund Bob Hund Bob Hund Bob Hund Bob Hund Bob Hund Bob Hund Bob Hund Bob Hund Bob Hund Bob Hund Bob Hund Bob Hund Bob Hund Bob Hund Bob Hund Bob Hund Bob Hund

Sprudlende kreativitet fra legenderne i Bob Hund

Bob Hund
har netop udgivet den rørende almenmenneskelige hymne ”Vi är såå lyckliga som bara olyckliga människor kan bli”. Bandets kommende album 0-100 indkapsler virkelighedens smukke skævhed i bandets eget unikke rockunivers. 0-100 er bandets niende studiealbum, og de sprudler af kreativitet og en stærk vilje til at udfordre sig selv. De svenske musiker har siden 1991 turneret land og rige rundt med deres farverige rocksange.

Med en baggrund i lige dele Kraftwerk, lo-fi indierock, krautrock og svensk visetradition er de svenske legender et musikalsk unikum. Forsanger Thomas Öberg leverer på tyk skånsk lyrik, der består af lige dele poesi og hverdagssprog, men livet smelter sammen i forsangerens forunderlige univers, og han har inspireret en hel generation af både danske og svenske sangskrivere.

Bob Hund består af Conny Nimmersjö, Johnny Essing, Jonas Jonasson, Mats Hellqvist, Thomas Öberg, Christian Gabel og Martin Kann, der i 28 år har fået halen til at logre af begejstring hos både anmeldere og publikum i Skandinavien.

Ofte stillede Spørgsmål

Hverdage mellem 13-15

+45 33 25 70 11

Må jeg tage et banner med?
Det er ikke muligt at medbringe bannere til VEGAs koncerter!
Hvor må jeg ryge?
Rygning er ikke tilladt i nogen af VEGAs sale. Vores rygeforbud gælder også e-cigaretter, og vi sælger ikke cigaretter i barerne. Er du til koncert i Store VEGA har du mulighed for at benytte vores rygeterrasse. Den finder du i Store VEGA på balkon niveauet via Svend Auken Salen.
Må jeg snakke under koncerten?
Vi opfordrer alle til at tage de vigtige snakke efter koncerten og nyde musikken med respekt for koncertens øvrige publikummer mens koncerten foregår.
friserCreated with Sketch.