Ofte stillede spørgsmål
{{faq.Name}}

{{faq.Name}}

{{faq.Answer}}

- Store VEGA -

Blood Orange

mandag

05.08.2019

Pris - inkl. gebyr

380,-

Dør: 19.00 - Koncertstart: 20.00

Blood OrangeBlood OrangeBlood OrangeBlood OrangeBlood OrangeBlood OrangeBlood OrangeBlood OrangeBlood OrangeBlood OrangeBlood OrangeBlood OrangeBlood OrangeBlood OrangeBlood OrangeBlood OrangeBlood OrangeBlood OrangeBlood OrangeBlood Orange

Sjælekrængende popsange fra Blood Orange

Sprøde beats, bløde vokaler og de fineste følelser kommer utvivlsomt til at gå hånd i hånd, når New York-baserede Blood Orange gæster Store VEGA til august. Få kan pakke sjælekrængende popsange ind i dybe kollager af old school trommemaskiner, så ens krop vrider sig af danseglæde, mens man kommer i kontakt med sin inderste melankoli.

Devonté Hynes, manden bag Blood Orange, kan det hele. Han spiller på de fleste instrumenter – ikke mindst er han en fremragende sanger og guitarist – og han er en af tidens vigtigste sangskrivere.

Hans seneste udgivelse Negro Swan fra 2018 har høstet roser i bred vifte af medier – bl.a. GAFFA, der gav albummet seks stjerner. Gaffa skrev om pladen ”Negro Swan er i sandhed en sejrsgang på tværs af soul, pop, r&b, gospel, jazz og 90’er-Memphis-hiphop og kræver lytterens fulde opmærksomhed.”

Ofte stillede Spørgsmål

Hverdage mellem 13-15

+45 33 25 70 11

Skal jeg aflevere min taske og jakke i garderoben?
I VEGAs garderobe afleverer du overtøj, tasker og alt andet, du måtte have med. VEGAs garderobe skal benyttes ved alle besøg i forbindelse med koncerter eller natklub-arrangementer. Jakker, tøj og andre ejendele må hverken smides indenfor eller udenfor VEGA af hensyn til flugtveje og brandsikkerhed. Løse genstande som mobiltelefoner, penge, pas, tørklæder m.m. i jakkelommer er på eget ansvar i VEGAs garderobe. VEGA erstatter ikke disse genstande. Garderobeafgiften er 25 kr. Det er muligt at betale med Dankort i Lille VEGA og Store VEGAs foyer.
Hvor må jeg ryge?
Rygning er ikke tilladt i nogen af VEGAs sale. Vores rygeforbud gælder også e-cigaretter, og vi sælger ikke cigaretter i barerne. Er du til koncert i Store VEGA har du mulighed for at benytte vores rygeterrasse. Den finder du i Store VEGA på balkon niveauet via Svend Auken Salen.
Må jeg snakke under koncerten?
Vi opfordrer alle til at tage de vigtige snakke efter koncerten og nyde musikken med respekt for koncertens øvrige publikummer mens koncerten foregår.
friserCreated with Sketch.