Ofte stillede spørgsmål
{{faq.Name}}

{{faq.Name}}

{{faq.Answer}}

- Store VEGA -

Billie Eilish

support - EarthGang + FINNEAS

onsdag

13.02.2019

Pris - inkl. gebyr

270,-

Entré: 285 kr. inkl. gebyr.

Dør: 19.00 - Koncertstart: 20.00

Billie EilishBillie EilishBillie EilishBillie EilishBillie EilishBillie EilishBillie EilishBillie EilishBillie EilishBillie EilishBillie EilishBillie EilishBillie EilishBillie EilishBillie EilishBillie EilishBillie EilishBillie EilishBillie EilishBillie Eilish

Amerikansk stjernespire udfolder popperler i VEGA

Da amerikanske Billie Eilish var bare 13 år gammel, udgav hun singlen ”Ocean Eyes” via Soundcloud. Hendes storebror hjalp med at skrive og producere, men den kunstneriske ballast og inciterende vokal stod den unge Billie selv for. ”Ocean Eyes” har nu over 87 millioner streaminger på Spotify.

Billie Eilish har en helt uhørt kreativ åre i forhold til sin unge alder. Hendes sangskrivning er utroligt moden med opfindsomme tekster indkapslet af en sjældent inspirerende vokal i et univers af sjælfuld og velkomponeret electropop.

I april i år udkom singlen ”Lovely” featuring Khalid. Singlerne ”Bitches Broken Hearts” og ”You Should See Me in a Crown” har fulgt trop, og der hviskes nu i krogene med forhåbning om et debutalbum, der skulle stå for døren.

Support: EarthGang + FINNEAS

Support: EarthGang
Amerikanske EarthGang laver ikke musik for at ”redde” hiphop. Nej, EarthGang laver musik for at give lytteren friheden til at være sig selv. Duoen skifter mellem højt tempo og tåget rap, der ”befrier” lytteren.

På Royalty, der er EarthGangs seneste album, eksperimenterer duoen med soul og funk elementer, som trækker tråde til blandt andet Outkast.

Support: FINNEAS
FINNEAS har brugt meget af sin tid på at hjælpe sin søster med at færdiggøre hendes debut-ep. Nu hvor søsteren, Billie Eilishs, karriere er skudt afsted fokuserer FINNEAS på sin egen musik.

Sangeren forfører med sin milde stemme og blide klavertoner på sange om kærlighed, lykkelig såvel som ulykkelig, som ”Break My Heart Again” og ”Let’s Fall in Love for the Night”.

Ofte stillede Spørgsmål

Hverdage mellem 13-15

+45 33 25 70 11

Kan jeg købe billetter i døren, når der er meldt udsolgt?
Det er desværre ikke muligt.
Hvor skal jeg købe min billet?
Hvis du vil være sikker på at købe en ægte og gyldig billet til VEGAs koncerter, så anbefaler vi på det kraftigste, at du køber billet gennem VEGAs hjemmeside eller de billetbureauer, som VEGA arbejder sammen med og linker til fra hjemmesiden, nemlig Ticketmaster og Billetlugen. Der findes andre billetudbydere, hvoraf nogle er helt legale, mens andre systematisk svindler med billetter. Har du spørgsmål til køb af billetter kan du kontakte Ticketmasters kundeservice ved at ringe til +45 7015 65 65 på hverdage mellem 10.00 - 17.00. Billetlugens kundeservice kan kontaktes på servicetelefon +45 7015 6565 mellem kl. 10 og 17 på hverdage.
Skal jeg aflevere min taske og jakke i garderoben?
I VEGAs garderobe afleverer du overtøj, tasker og alt andet, du måtte have med. VEGAs garderobe skal benyttes ved alle besøg i forbindelse med koncerter eller natklub-arrangementer. Jakker, tøj og andre ejendele må hverken smides indenfor eller udenfor VEGA af hensyn til flugtveje og brandsikkerhed. Løse genstande som mobiltelefoner, penge, pas, tørklæder m.m. i jakkelommer er på eget ansvar i VEGAs garderobe. VEGA erstatter ikke disse genstande. Garderobeafgiften er 25 kr. Det er muligt at betale med Dankort i Lille VEGA og Store VEGAs foyer.
friserCreated with Sketch.