Ofte stillede spørgsmål
{{faq.Name}}

{{faq.Name}}

{{faq.Answer}}

- Lille VEGA -

Big Thief

torsdag

08.08.2019

Pris - inkl. gebyr

255,-

Dør: 19.00 - Koncertstart: 20.00

Big ThiefBig ThiefBig ThiefBig ThiefBig ThiefBig ThiefBig ThiefBig ThiefBig ThiefBig ThiefBig ThiefBig ThiefBig ThiefBig ThiefBig ThiefBig ThiefBig ThiefBig ThiefBig ThiefBig Thief

Dunkle fortidsminder svøbt ind i blød indierock fra Big Thief

Med Adrianne Lenkers skrøbelige og knusende intime stemme i fronten af lydbilledet har Big Thief, med de to studiealbums Masterpiece og Capacity, på kort tid opnået stor opmærksomhed for sin uprætentiøse og selvbiografiske lyrik og charmende musikalitet.

Mens tekstuniverset kredser sig om alt fra familietraumer til selvaccept og komplicerede identiteter, spiller bandet omvendt med en næsten uforknyt energi på scenen. En parring af mørke og lys, der er blevet et synonym for bandets tvetydige grundfortælling: At livets modgange og medgange er tæt sammenvævede, at der efter en bølgetop altid venter en bølgedal.

Dette gik heller ikke Undertoners næse forbi, da Big Thief første gang gæstede Danmark i efteråret 2017, hvor de kvitterede koncerten med fuldtallige seks U’er og kaldte den ”en intens og intim helhedsoplevelse, der sad i kroppen længe efter, den var slut”.

Siden Jazzhouse-koncerten samt en optræden på sidste års Haven Festival, er Big Thief kun modnet yderligere. De skarpe melodier sidder skarpere endnu, og der er høje forventninger til Big Thiefs europæiske turné, der altså blandt andet sender Brooklyn-kvartetten forbi Københavns Lille VEGA.

Ofte stillede Spørgsmål

Hverdage mellem 13-15

+45 33 25 70 11

Hvor må jeg ryge?
Rygning er ikke tilladt i nogen af VEGAs sale. Vores rygeforbud gælder også e-cigaretter, og vi sælger ikke cigaretter i barerne. Er du til koncert i Store VEGA har du mulighed for at benytte vores rygeterrasse. Den finder du i Store VEGA på balkon niveauet via Svend Auken Salen.
Må jeg tage mit kamera med til en koncert?
Det er som udgangspunkt tilladt at tage billeder med almindeligt lommekamera og mobiltelefon til vore koncerter. Professionelle eller semiprofessionelle kameraer med spejlrefleks og/eller objektiv er ikke tilladt, ligesom det heller ikke er tilladt at filme koncerterne. Derudover skal man altid følge vagternes anvisninger, da der kan være forskellige regler for de forskellige kunstnere. Husk desuden at tage hensyn til de andre koncertgængere, så de ikke generes af dit kamera-brug. De billeder der tages må ikke benyttes i kommercielt øjemed, men kun til privat brug.
Skal jeg aflevere min taske og jakke i garderoben?
I VEGAs garderobe afleverer du overtøj, tasker og alt andet, du måtte have med. VEGAs garderobe skal benyttes ved alle besøg i forbindelse med koncerter eller natklub-arrangementer. Jakker, tøj og andre ejendele må hverken smides indenfor eller udenfor VEGA af hensyn til flugtveje og brandsikkerhed. Løse genstande som mobiltelefoner, penge, pas, tørklæder m.m. i jakkelommer er på eget ansvar i VEGAs garderobe. VEGA erstatter ikke disse genstande. Garderobeafgiften er 25 kr. Det er muligt at betale med Dankort i Lille VEGA og Store VEGAs foyer.
friserCreated with Sketch.