Ofte stillede spørgsmål
{{faq.Name}}

{{faq.Name}}

{{faq.Answer}}

- Store VEGA -

Barselona

torsdag

24.10.2019

Pris - inkl. gebyr

200,-

Dør: 19.00 - Koncertstart: 20.00

BarselonaBarselonaBarselonaBarselonaBarselonaBarselonaBarselonaBarselonaBarselonaBarselonaBarselonaBarselonaBarselonaBarselonaBarselonaBarselonaBarselonaBarselonaBarselonaBarselona

Barselona køler ned i melankoliens dystre mørke

Den produktive duo er nu klar til at udgive hele to album på en og samme dag den 15. marts. Drengene udsendte for kort tid siden de sprøde popsingler ”Har været på vingerne” og ”Bankende Hjerter”, som tegner et ganske lovende billede for de kommende udgivelser.

Barselona, der består af Rud Aslak og Rasmus Theodor, er historien om et ungt DIY-band, som på rekordtid blev et af de mest lovende navne på den danske musikscene. Med kun tre mixtapes formåede bandet at spille en række udsolgte koncerter rundt i hele landet.

Siden er det kun gået fremad og deres energiske, men inderlige livekoncerter, er blevet et trademark. På Spot Festival 2018 fik det unge band fem-stjernede anmeldelser over hele linjen.

Bandet udgav sidste år singlen ”Fra Wien Til Rom”, hvor de åbner op for et nyt kapitel. Det peger i retning af en udvikling, som tydeligt kan mærkes. De er godt på vej til at blive et af de absolut stærkeste nye navne herhjemme.

Barselona har på deres tidligere udgivelser været gode til at forny sig selv, på en måde hvor de har turdet gå i nye retninger og eksperimenteret med både genrer og stemninger. Singlen ”Fra Wien Til Rom” symboliserer i høj grad den musikalske nysgerrighed, men peger i en mere dyster og organisk retning.

Ofte stillede Spørgsmål

Hverdage mellem 13-15

+45 33 25 70 11

Skal jeg medbringe printet billet?
Vi kan scanne din billet både printet og på din smartphone. Vælger du at vise din billet på smartphone må du gerne sørge for, at lysstyrken er skruet op. Bemærk vi kan ikke scanne på en skærm, der er smadret.
Hvor må jeg ryge?
Rygning er ikke tilladt i nogen af VEGAs sale. Vores rygeforbud gælder også e-cigaretter, og vi sælger ikke cigaretter i barerne. Er du til koncert i Store VEGA har du mulighed for at benytte vores rygeterrasse. Den finder du i Store VEGA på balkon niveauet via Svend Auken Salen.
Skal jeg aflevere min taske og jakke i garderoben?
I VEGAs garderobe afleverer du overtøj, tasker og alt andet, du måtte have med. Garderobe skal benyttes ved alle besøg i forbindelse med koncerter eller natklub-arrangementer. Jakker, tøj og andre ejendele må hverken smides indenfor eller udenfor VEGA af hensyn til flugtveje og brandsikkerhed. Løse genstande som mobiltelefoner, penge, pas, tørklæder m.m. i jakkelommer er på eget ansvar i VEGAs garderobe. VEGA erstatter ikke disse genstande. Garderobeafgiften er 25 kr. Det er muligt at betale med Dankort i Lille VEGA og Store VEGAs foyer.
friserCreated with Sketch.