Ofte stillede spørgsmål
{{faq.Name}}

{{faq.Name}}

{{faq.Answer}}

- Lille VEGA -

Barselona

onsdag

10.04.2019

Pris - inkl. gebyr

165,-

Dør: 20.00 - Koncertstart: 21.00

BarselonaBarselonaBarselonaBarselonaBarselonaBarselonaBarselonaBarselonaBarselonaBarselonaBarselonaBarselonaBarselonaBarselonaBarselonaBarselonaBarselonaBarselonaBarselonaBarselona

Brandvarme Barselona har undergået en dyster og organisk transformation

Barselona, der består af Rud Aslak og Rasmus Theodor, er historien om et ungt DIY-band, som på rekordtid blev et af de mest lovende navne på den danske musikscene. Med kun tre mixtapes formåede bandet at spille en række udsolgte koncerter rundt i hele landet.

Bandet har lige udgivet singlen ”Fra Wien Til Rom”, hvor de åbner op for et nyt kapitel. Det peger i retning af en udvikling, som tydeligt kan mærkes. De er godt på vej til at blive et af de absolut stærkeste nye navne herhjemme.

Barselona har på deres tidligere udgivelser været gode til at forny sig selv, på en måde hvor de har turdet gå i nye retninger og eksperimenteret med både genrer og stemninger. Den nye single ”Fra Wien Til Rom” symboliserer i høj grad den musikalske nysgerrighed, men peger i en mere dyster og organisk retning.

Ofte stillede Spørgsmål

Hverdage mellem 13-15

+45 33 25 70 11

Kan jeg købe gavekort til VEGA?
Glæd dem, du holder af med et gavekort til VEGA i specialdesign og med valgfri værdi. Der er ingen billetgebyrer på et gavekort, men et forsendelsesgebyr på 60 kroner. Gavekortet kan dog også downloades. Bemærk at gavekortet administreres af Ticketmaster, så det er kun VEGA-koncerter, der sælges gennem Ticketmaster, hvor gavekortet kan bruges. Det er ca. 80 % af alle vores koncerter. Bemærk gavekortet er gyldigt i 1 år fra udstedelsesdatoen.
Hvad gør jeg med glemte sager?
Alle glemte sager afleveres hver tirsdag eller onsdag kl. 12 til Politiets Hittegodskontor, Politigården, 1567 København V. Hittegodskontoret kan kontaktes på tlf. 38 74 88 22. Sager, der er glemt til koncerter i løbet af ugen, kan afhentes i VEGAs administration mellem 9-16 efter aftale. Resterende uafhentede sager afleveres på Hittegodskontoret den efterfølgende tirsdag.
Må jeg tage mit kamera med til en koncert?
Det er som udgangspunkt tilladt at tage billeder med almindeligt lommekamera og mobiltelefon til vore koncerter. Professionelle eller semiprofessionelle kameraer med spejlrefleks og/eller objektiv er ikke tilladt, ligesom det heller ikke er tilladt at filme koncerterne. Derudover skal man altid følge vagternes anvisninger, da der kan være forskellige regler for de forskellige kunstnere. Husk desuden at tage hensyn til de andre koncertgængere, så de ikke generes af dit kamera-brug. De billeder der tages må ikke benyttes i kommercielt øjemed, men kun til privat brug.
friserCreated with Sketch.