Ofte stillede spørgsmål
{{faq.Name}}

{{faq.Name}}

{{faq.Answer}}

- Store VEGA -

AURORA

support - Talos

lørdag

19.01.2019

Pris - inkl. gebyr

280,-

Entré 295 inkl. gebyr

Dør: 19.00 - Koncertstart: 20.00

AURORAAURORAAURORAAURORAAURORAAURORAAURORAAURORAAURORAAURORAAURORAAURORAAURORAAURORAAURORAAURORAAURORAAURORAAURORAAURORA

Melankolsk synthpop fra Norges kommende stjerneskud

Den norske sangerinde, AURORA, er blandt andet blevet kaldt en af de mulige arvtagere for store nordiske navne som Robyn og Lykke Li.

Allerede før udgivelsen af sin debut havde den unge nordmand allerede underskrevet pladekontrakten. Især AURORAs bidrag til den norske hitserie Skam med nummeret ”Conqueror”, fik for alvor publikum til at forelske sig pladask i hendes melankolske synthpop-sange.

I 2016 udkom debutalbummet, All My Demons Greeting Me as a Friend. Internationale superstjerner som Katy Perry og Troye Sivan tweetede kærlighedserklæringer til den unge nordmand. Sangerinden har travlt med at færdiggøre sit kommende andet album, hvorfra hun har udgivet den stærke single ”Queendom”. Nummeret tegner godt for den kommende plade, som vi forhåbentlig kommer til at høre meget mere til.

Koncerten er en del af VEGAs Future Feminism program, og showet præsenteres som en del af Puls.

Support: Talos

Den irske electro-kunstner Talos (aka. Eoin French) har netop udgivet første, nye sang efter hans debutalbum, Wild Alee, i 2017. Singlen ”See Me” er en let orkestreret sag, der placerer Frenchs Ezra Koenig-lydende falset over dystre boom-bap electro. Sangen er inspireret af TV-serier placeret i 80’erne og seriemorderen Ed Kemper.

Ofte stillede Spørgsmål

Hverdage mellem 13-15

+45 33 25 70 11

Må jeg tage mit kamera med til en koncert?
Det er som udgangspunkt tilladt at tage billeder med almindeligt lommekamera og mobiltelefon til vore koncerter. Professionelle eller semiprofessionelle kameraer med fx spejlrefleks og/eller objektiv er ikke tilladt, ligesom det heller ikke er tilladt at filme koncerterne. Derudover skal man altid følge vagternes anvisninger, da der kan være forskellige regler for de forskellige kunstnere. Husk desuden at tage hensyn til de andre koncertgængere, så de ikke generes af dit kamera-brug. De billeder der tages må ikke benyttes i kommercielt øjemed, men kun til privat brug.
Hvor gammel skal jeg være for at komme til koncert?
Der er ikke aldersgrænse til VEGAs koncerter, med mindre de foregår efter midnat eller som del af et natklub-arrangement (her vil aldersgrænsen ofte være 18 år). Der kan dog være enkelte undtagelser. Såfremt der er aldersgrænse på en koncert, vil det fremgå af koncertbeskrivelsen på VEGAs hjemmeside. Vi anbefaler dog, at børn under 12 år er ifølge med voksen, når de tager til koncert. Det er ikke muligt for koncertgæster under 18 år at købe alkohol i VEGAs barer.
Må jeg tage et banner med?
Det er ikke muligt at medbringe bannere til VEGAs koncerter!
friserCreated with Sketch.