Ofte stillede spørgsmål
{{faq.Name}}

{{faq.Name}}

{{faq.Answer}}

- Ideal Bar -

Any Other

lørdag

18.05.2019

Pris - inkl. gebyr

125,-

Dør: 19.00 - Koncertstart: 20.00

Any OtherAny OtherAny OtherAny OtherAny OtherAny OtherAny OtherAny OtherAny OtherAny OtherAny OtherAny OtherAny OtherAny OtherAny OtherAny OtherAny OtherAny OtherAny OtherAny Other

Energifyldt, men samtidig skrøbelig indierock fra Any Other

Den italienske singer-songwriter Adele Nigro skriver, synger, spiller, producerer og arrangerer alle sine egne sange under kunstnernavnet Any Other.

På hendes debutalbum Silently. Quietly. Going Away fra 2015 betragtede hun 90'ernes indierock som en stor inspirationskilde. I 2018 udgav hun albummet Two, Geography, som hun selv beskriver som mere modent, komplekst og originalt.

Det er en helt særlig skrøbelighed, der binder Any Others musik sammen. Ud over 90'er indierock finder hun sin inspiration ved mange forskellige musikalske kanter og genrer, blandt andre hos den amerikanske indiefolk-sangskriver Phil Elvrum, guitaristerne Jim O'Rourke og David Grubbs og klassiske sangskrivere som Carole King og Joni Mitchell.

Anmelderne beskriver hendes helt unikke tilstedeværelse på scenen og fremhæver hendes evne til at veksle mellem de store og små armbevægelser i et musikalsk rum, hvor der både er plads til det skrøbelige og det formidable.

Ofte stillede Spørgsmål

Hverdage mellem 13-15

+45 33 25 70 11

Skal jeg medbringe printet billet?
Vi kan scanne din billet både printet og på din smartphone. Vælger du at vise din billet på smartphone må du gerne sørge for, at lysstyrken er skruet op. Bemærk vi kan ikke scanne på en skærm, der er smadret.
Må jeg tage mit kamera med til en koncert?
Det er som udgangspunkt tilladt at tage billeder med almindeligt lommekamera og mobiltelefon til vore koncerter. Professionelle eller semiprofessionelle kameraer med spejlrefleks og/eller objektiv er ikke tilladt, ligesom det heller ikke er tilladt at filme koncerterne. Derudover skal man altid følge vagternes anvisninger, da der kan være forskellige regler for de forskellige kunstnere. Husk desuden at tage hensyn til de andre koncertgængere, så de ikke generes af dit kamera-brug. De billeder der tages må ikke benyttes i kommercielt øjemed, men kun til privat brug.
Hvor kan jeg parkere?
Tæt ved VEGA, ved Aldi for enden af Rejsbygade findes et offentligt P-anlæg med 77 parkeringspladser. Reglerne for parkering er de samme som på sidegaderne omkring VEGA, der tilhører blå parkeringszone, licenszone Enghaveparken (EP). VEGA påtager sig ikke noget ansvar i forbindelse med parkering, så husk at holde øje med skiltningen. Yderligere oplysninger om parkering kan findes på Københavns Kommunes hjemmeside.
friserCreated with Sketch.