Ofte stillede spørgsmål
{{faq.Name}}

{{faq.Name}}

{{faq.Answer}}

- Ideal Bar -

Anton Walter

tirsdag

30.04.2019

Pris - inkl. gebyr

105,-

Dør: 19.00 - Koncertstart: 20.00

Anton WalterAnton WalterAnton WalterAnton WalterAnton WalterAnton WalterAnton WalterAnton WalterAnton WalterAnton WalterAnton WalterAnton WalterAnton WalterAnton WalterAnton WalterAnton WalterAnton WalterAnton WalterAnton WalterAnton Walter

Pop-overskud i sange fra det unge kærlighedsliv

Den unge sanger og sangskriver Anton Walters debutsingle ”Min Dag” oser af selvtillid og musikalsk overskud, som er sjældent set for en artist og sangskriver, der blot er midtvejs i sine teenageår. Hugo Helmig havde ham med som support til sin koncert i Lille VEGA, og Helmig har efterfølgende inviteret AntonWalter med på Danmarksturne.

Anton Walter skriver popsange om at være ung midt i byen – det er tekster om den forvirrende ungdomskærlighed, og sangskriveren formår at omfavne både festerne og de tunge tanker, der kan følge med efter lidt for lange nætter. ”Min Dag” er indtil videre streamet flere end 280.000 gange.

De umiddelbare tekster tager ofte udgangspunkt i ting, han oplever med vennerne, og rimene har strømmet siden 4-5. klasse, hvor de blev skrevet med blyant bagerst i kladdehæfterne. Da rimene skulle akkompagneres, samlede Anton først guitaren op og har siden også lært sig selv at spille klaver.

Ofte stillede Spørgsmål

Hverdage mellem 13-15

+45 33 25 70 11

Hvor gammel skal jeg være for at komme til koncert?
Der er ikke aldersgrænse til VEGAs koncerter, med mindre de foregår efter midnat eller som del af et natklub-arrangement (her vil aldersgrænsen ofte være 18 år). Der kan dog være enkelte undtagelser. Såfremt der er aldersgrænse på en koncert, vil det fremgå af koncertbeskrivelsen på VEGAs hjemmeside. Vi anbefaler dog, at børn under 12 år er ifølge med voksen, når de tager til koncert. Det er ikke muligt for koncertgæster under 18 år at købe alkohol i VEGAs barer.
Hvornår lukker dørene?
Dørene lukker ikke i VEGA før koncerten er slut. Det vil sige, at du kan komme ind på din billet helt til koncerten er overstået.
Skal jeg medbringe printet billet?
Vi kan scanne din billet både printet og på din smartphone. Vælger du at vise din billet på smartphone må du gerne sørge for, at lysstyrken er skruet op. Bemærk vi kan ikke scanne på en skærm, der er smadret.
friserCreated with Sketch.