Ofte stillede spørgsmål
{{faq.Name}}

{{faq.Name}}

{{faq.Answer}}

- Lille VEGA -

Altin Gün

support - Anthon Stacks

lørdag

25.05.2019

Pris - inkl. gebyr

195,-

Dør: 20.00 - Koncertstart: 21.00

Altin GünAltin GünAltin GünAltin GünAltin GünAltin GünAltin GünAltin GünAltin GünAltin GünAltin GünAltin GünAltin GünAltin GünAltin GünAltin GünAltin GünAltin GünAltin GünAltin Gün

Altin Gün tager dig tilbage til 70´ernes sprudlende, psykedeliske scene i Tyrkiet

Altin Gün fra Amsterdam har sat gang i dansefesten overalt i verden med deres eklektiske, hypnotiserende sange. Bandet blev startet af bassist Jasper Verlust, der efter at have turneret i Istanbul med bandet Jacco Gardners band blev fortryllet af tyrkisk musik fra 60´erne og 70´erne.

Det er navne som Selda, Barış Manço og Erkin Koray, som for over 40 år siden begyndte at fusionerne folkemusik med vestlige rockpåvirkninger, der fik den hollandske bassist til at falde pladask for den særegne genre.

Han rekrutterede medlemmer fra Jacco Gardners band (Ben Rider og Nic Mauskovic) og fandt tyrkiske musikere på Facebook i form af Merve Dasdemir og Erdinc Ylidiz Ecevit samt perkussionisten Gino Groneneveld fra Jungle By Night.

Bandet sender dig på en skarpskåret, musikalsk rejse til en svunden tid, hvor elementer af rock møder traditionel tyrkisk sangstil og strenginstrumentet bağlama også kaldet saz.Support: Anthon Stacks

Anthon P. Nymark er radiovært på ”World News” på Heartbeats, der udforsker ny musik fra forskellige hemmelige genrer og scener omkring i verden. Derudover er han ejer af pladebutikken Palmspree, producer og DJ. I sine DJ-sets tager han, under kunstnernavnet Anthon Stacks, lytteren med på en rejse igennem musikhistoriens hemmelige perler.

Ofte stillede Spørgsmål

Hverdage mellem 13-15

+45 33 25 70 11

Hvor kan jeg parkere?
Tæt ved VEGA, ved Aldi for enden af Rejsbygade findes et offentligt P-anlæg med 77 parkeringspladser. Reglerne for parkering er de samme som på sidegaderne omkring VEGA, der tilhører blå parkeringszone, licenszone Enghaveparken (EP). VEGA påtager sig ikke noget ansvar i forbindelse med parkering, så husk at holde øje med skiltningen. Yderligere oplysninger om parkering kan findes på Københavns Kommunes hjemmeside.
Hvor må jeg ryge?
Rygning er ikke tilladt i nogen af VEGAs sale. Vores rygeforbud gælder også e-cigaretter, og vi sælger ikke cigaretter i barerne. Er du til koncert i Store VEGA har du mulighed for at benytte vores rygeterrasse. Den finder du i Store VEGA på balkon niveauet via Svend Auken Salen.
Må jeg tage mit kamera med til en koncert?
Det er som udgangspunkt tilladt at tage billeder med almindeligt lommekamera og mobiltelefon til vore koncerter. Professionelle eller semiprofessionelle kameraer med spejlrefleks og/eller objektiv er ikke tilladt, ligesom det heller ikke er tilladt at filme koncerterne. Derudover skal man altid følge vagternes anvisninger, da der kan være forskellige regler for de forskellige kunstnere. Husk desuden at tage hensyn til de andre koncertgængere, så de ikke generes af dit kamera-brug. De billeder der tages må ikke benyttes i kommercielt øjemed, men kun til privat brug.
friserCreated with Sketch.