Ofte stillede spørgsmål
{{faq.Name}}

{{faq.Name}}

{{faq.Answer}}

- Store VEGA -

Altin Gün

support - Elias Gozal

søndag

01.10.2023

Pris - inkl. gebyr

300,-

Dør: 19.00 - Koncertstart: 20.00

Support: Elias Gozal

Support:
DJ Elias Gozal mikser en bred blanding af stilarter uden nogensinde at miste fokus på, hvad dansegulvet har brug for - en velkendt, men alligevel spændende anderledes oplevelse.

Gozal har rejst Europa tyndt og boet både i København og Paris. De blev opdraget af sin nordafrikansk-jødiske mor og tilbragte dele af sin barndom i Venezuela, hos sin tante, hvilket fik Gozal til at hente inspiration fra både sydamerikansk trommemusik og mystikken i Nordafrika. Det er denne blanding af moderne og gammel tradition, der adskiller Gozal fra deres jævnaldrende på den lokale DJ-scene, og noget, der ikke bare er et æstetisk valg, men et autentisk udtryk for en unik kulturarv.

Derudover er Elias Gozal fast inventar på klubberne Hangaren og Den Anden Side i København.

Afterparty:
DJ Jesper Lemke går på scenen efter Altin Gün, så du kan blive og feste lidt længere!

Jesper Lemke er fast inventar på Hotel Cecil og har spillet på en lang række venues og klubber i København, såsom Baggen, Jolene, Pumpehuset og VEGA selvfølgelig.

Han er medgrundlægger af pladeselskabet og DJ-kollektivet Super Bad Disco, og har bl.a. samarbejdet med Inspectah Deck fra Wu-Tang Clan som hiphop-producer.

Hans DJ-sets er kendetegnet ved en altopslugende musikalsk nysgerrighed og kærlighed til soul- og disco-inspireret musik, du ikke vidste, du elskede.