Ofte stillede spørgsmål
{{faq.Name}}

{{faq.Name}}

{{faq.Answer}}

- Lille VEGA -

Alice Phoebe Lou

torsdag

09.05.2019

Pris - inkl. gebyr

190,-

Dør: 20.00 - Koncertstart: 21.00

Alice Phoebe LouAlice Phoebe LouAlice Phoebe LouAlice Phoebe LouAlice Phoebe LouAlice Phoebe LouAlice Phoebe LouAlice Phoebe LouAlice Phoebe LouAlice Phoebe LouAlice Phoebe LouAlice Phoebe LouAlice Phoebe LouAlice Phoebe LouAlice Phoebe LouAlice Phoebe LouAlice Phoebe LouAlice Phoebe LouAlice Phoebe LouAlice Phoebe Lou

Kompromisløse og ærlige fortællinger pakket ind i soul, blues og jazz

Alice Phoebe Lous selvstændige tilgang til musik har givet den unge singer/songwriter en kreativ selvtillid, der fylder hendes fængslende stemme og helt simple musik.

Hun bjergtager alle med sit store nærvær, ligefremme væsen og minimalistiske folk. Lou fangede musikelskeres opmærksomhed verden over med sine ærlige fortællinger og rå stemme. Omgivet af kompromisløs kreativitet i Berlins gader gik der ikke lang tid før sangerinden udgav sin debut-ep, Momentum.

Selvom hun har fået flere tilbud fra store pladeselskaber, har sangerinden ikke givet kald på sin uafhængighed fortæller hun: ”[…] at the end of the day, for me, they have too much creative control over your image, and they can basically have the last say in a lot of creative decisions like your music.”

Ofte stillede Spørgsmål

Hverdage mellem 13-15

+45 33 25 70 11

Er der support til koncerten?
I koncertkalenderen her på vega.dk kan du læse alt om koncerten, og hvilke supportnavn(e), der er i forbindelse med koncerten. Koncertkalenderen er altid opdateret med de nyeste informationer, vi har om koncerten.
Skal jeg medbringe printet billet?
Vi kan scanne din billet både printet og på din smartphone. Vælger du at vise din billet på smartphone må du gerne sørge for, at lysstyrken er skruet op. Bemærk vi kan ikke scanne på en skærm, der er smadret.
Hvor gammel skal jeg være for at komme til koncert?
Der er ikke aldersgrænse til VEGAs koncerter, med mindre de foregår efter midnat eller som del af et natklub-arrangement (her vil aldersgrænsen ofte være 18 år). Der kan dog være enkelte undtagelser. Såfremt der er aldersgrænse på en koncert, vil det fremgå af koncertbeskrivelsen på VEGAs hjemmeside. Vi anbefaler dog, at børn under 12 år er ifølge med voksen, når de tager til koncert. Det er ikke muligt for koncertgæster under 18 år at købe alkohol i VEGAs barer.
friserCreated with Sketch.