Ofte stillede spørgsmål
{{faq.Name}}

{{faq.Name}}

{{faq.Answer}}

- Lille VEGA -

CPH:DOX: Chinah - Anyone

fredag

29.03.2019

Pris - inkl. gebyr

190,-

Dør: 20.00 - Koncertstart: 21.00

CPH:DOX: Chinah - AnyoneCPH:DOX: Chinah - AnyoneCPH:DOX: Chinah - AnyoneCPH:DOX: Chinah - AnyoneCPH:DOX: Chinah - AnyoneCPH:DOX: Chinah - AnyoneCPH:DOX: Chinah - AnyoneCPH:DOX: Chinah - AnyoneCPH:DOX: Chinah - AnyoneCPH:DOX: Chinah - AnyoneCPH:DOX: Chinah - AnyoneCPH:DOX: Chinah - AnyoneCPH:DOX: Chinah - AnyoneCPH:DOX: Chinah - AnyoneCPH:DOX: Chinah - AnyoneCPH:DOX: Chinah - AnyoneCPH:DOX: Chinah - AnyoneCPH:DOX: Chinah - AnyoneCPH:DOX: Chinah - AnyoneCPH:DOX: Chinah - Anyone

En filmatisering af Chinahs album

VEGA og CPH:DOX præsenterer en eksklusiv filmvisning af exner.kaldan.janssons visuelle fortolkning af CHINAHs musik. CHINAH vil denne aften opføre en koncert til filmen.

Exner.kaldan.jansson er et filmisk samarbejde mellem dokumentarinstruktørerne Josefine Exner, Jarl Kaldan og filmfotograf Carl August Jansson. Alle tre er studerende fra Den Danske Filmskole.

I en leg med genrer udfordrer exner.kaldan.jansson spændingsfeltet mellem dokumentarfilm og musikvideo. Udtrykket bevæger sig i et grænseland mellem hverdagsdrama og iscenesat rum i en undersøgelse af ungdomslivets drømmende naivitet og tungsindige alvor - en historiefortælling omkring CHINAHs seneste albumudgivelse, Anyone.

Ofte stillede Spørgsmål

Hverdage mellem 13-15

+45 33 25 70 11

Hvor gammel skal jeg være for at komme til koncert?
Der er ikke aldersgrænse til VEGAs koncerter, med mindre de foregår efter midnat eller som del af et natklub-arrangement (her vil aldersgrænsen ofte være 18 år). Der kan dog være enkelte undtagelser. Såfremt der er aldersgrænse på en koncert, vil det fremgå af koncertbeskrivelsen på VEGAs hjemmeside. Vi anbefaler dog, at børn under 12 år er ifølge med voksen, når de tager til koncert. Det er ikke muligt for koncertgæster under 18 år at købe alkohol i VEGAs barer.
Hvad gør jeg med glemte sager?
Alle glemte sager afleveres hver tirsdag eller onsdag kl. 12 til Politiets Hittegodskontor, Politigården, 1567 København V. Hittegodskontoret kan kontaktes på tlf. 38 74 88 22. Sager, der er glemt til koncerter i løbet af ugen, kan afhentes i VEGAs administration mellem 9-16 efter aftale. Resterende uafhentede sager afleveres på Hittegodskontoret den efterfølgende tirsdag.
Må jeg tage mit kamera med til en koncert?
Det er som udgangspunkt tilladt at tage billeder med almindeligt lommekamera og mobiltelefon til vore koncerter. Professionelle eller semiprofessionelle kameraer med spejlrefleks og/eller objektiv er ikke tilladt, ligesom det heller ikke er tilladt at filme koncerterne. Derudover skal man altid følge vagternes anvisninger, da der kan være forskellige regler for de forskellige kunstnere. Husk desuden at tage hensyn til de andre koncertgængere, så de ikke generes af dit kamera-brug. De billeder der tages må ikke benyttes i kommercielt øjemed, men kun til privat brug.
friserCreated with Sketch.