Ofte stillede spørgsmål
{{faq.Name}}

{{faq.Name}}

{{faq.Answer}}

- Lille VEGA -

Jamaika

torsdag

28.03.2019

Pris - inkl. gebyr

190,-

NB: Venteliste

Dør: 20.00 - Koncertstart: 21.00

Jamaika Jamaika Jamaika Jamaika Jamaika Jamaika Jamaika Jamaika Jamaika Jamaika Jamaika Jamaika Jamaika Jamaika Jamaika Jamaika Jamaika Jamaika Jamaika Jamaika

Fri af gadens lænker rapper Jamaika sig ind i de danske stuer

Jamaika er navnet på et af Danmarks mest lovende og brandvarme talenter på urbanscene. Rapperens tilbagelænede beats og, til tider, melankolske tekster er som et kampråb fra Jamaikas barndomskvarter i Vejle, der giver musikken en kant af aggressivitet.

Den unge rapper og sanger vendte i auggust stærkt tilbage til den danske urbanscene med singlen ”Abu Debe”. En melankolsk trapsang om at klare livet på gaden.

Som man kan høre i mange af hans tekster, har Jamaika tilbragt en del tid bag tremmer, siden han var en ung dreng. Men som man også kunne høre et interview med Pelle Peter Jensen i P3 programmet Saucen, er Jamaika kommet for at blive udenfor denne gang.

Han har haft tid til at reflektere over sit liv og sin egen succes, mens han har siddet bag tremmer, og lagt en plan der kompensere for de to år han har været væk. En plan der skal løfte ham ud af gadernes lænker og ind i de danske stuer.

Senest har han udgivet singlen ”Problemer Sover Ik”, og der svirrer rygter om et debutalbum til januar. Selvom Jamaika ikke har leveret dansemusik, men gade-ballader, formår hans musik at være mere populært end nogle af de store danske popudgivelser, hvilket vidner om, hvor loyale hans publikum er.

Ofte stillede Spørgsmål

Hverdage mellem 13-15

+45 33 25 70 11

Hvor må jeg ryge?
Rygning er ikke tilladt i nogen af VEGAs sale. Vores rygeforbud gælder også e-cigaretter, og vi sælger ikke cigaretter i barerne. Er du til koncert i Store VEGA har du mulighed for at benytte vores rygeterrasse. Den finder du i Store VEGA på balkon niveauet via Svend Auken Salen.
Skal jeg aflevere min taske og jakke i garderoben?
I VEGAs garderobe afleverer du overtøj, tasker og alt andet, du måtte have med. VEGAs garderobe skal benyttes ved alle besøg i forbindelse med koncerter eller natklub-arrangementer. Jakker, tøj og andre ejendele må hverken smides indenfor eller udenfor VEGA af hensyn til flugtveje og brandsikkerhed. Løse genstande som mobiltelefoner, penge, pas, tørklæder m.m. i jakkelommer er på eget ansvar i VEGAs garderobe. VEGA erstatter ikke disse genstande. Garderobeafgiften er 25 kr. Det er muligt at betale med Dankort i Lille VEGA og Store VEGAs foyer.
Hvornår lukker dørene?
Dørene lukker ikke i VEGA før koncerten er slut. Det vil sige, at du kan komme ind på din billet helt til koncerten er overstået.
friserCreated with Sketch.