Ofte stillede spørgsmål
{{faq.Name}}

{{faq.Name}}

{{faq.Answer}}

Kreativiteten strømmer gennem årerne på Selma Judith.

Hun har følelserne uden på tøjet og lader lytteren komme helt ind under huden på hende med sine rørende ærlige tekster og moderne, sanselige R&B.

Sammen med sine venner Mikkel Kjær Hansen og Jens Rønne har hun indspillet singlerne ”Kind of Lonely” og ”I’m A Mess”. De skarpe produktioner og kælne vokaler, der flyder kærligt henover nummeret, vidner om et kæmpe potentiale.

Foruden sit sangtalent producerer Selma Judith også film og spiller harpe. Sidstnævnte kan du opleve i denne live session, hvor sangerinden besøgte Grand Teatret og optog et harpe-cover af Jorja Smiths ”A Prince”.

Selma Judith beskriver sig selv som både stædig og nysgerrig – og det er kvaliteter, der er kommet hende til gode. ”Jeg har aldrig rigtig gået til sangundervisning. "Men jeg har altid syntes, det var enormt fedt, hvis jeg for eksempel hørte et Hiatus Kaiyote-nummer og Naomi Saalfield er teknisk overlegen – og så besluttede mig for, at jeg kraftedme skal kunne den her frasering. Så er det lige meget, om jeg så skal høre nummeret 100 gange.”

Mere om Selma Judith