Ofte stillede spørgsmål
{{faq.Name}}

{{faq.Name}}

{{faq.Answer}}

I Hôy las musik bliver mørke og eksperimenterende popsange leveret med en eksplosiv karakter

Det er en musikalsk energi, der virkelig kommer til udtryk, når hun spiller live.
På kort tid er Hôy la blevet en kunstner, man holder øje med på både den danske og internationale musikscene.

Nosiey har i rosende vendinger beskrevet den talentfulde sangerindes lydbillede som:

"Ildevarslede, dystre og industrielle bastoner clasher med Kvamstads ømme og drømmende bløde vokal i et lydbillede, der er lige så blidt, som det er mørkt og forførende.”

Norske Ingri Høyland flyttede til København for at studere urban design, og i 2015 begyndte hun at producere musik. Sangerinden og produceren er en insisterende DIY-kunstner, der har brugt sin æstetiske sans til at udvikle et gennemført udtryk i sin musik.

”Purple” er nyeste udgivelse fra Hôy la. Videoen til singlen er optaget i Japan, hvis minimalistiske byrum og arkitektur spejler Høylands kærlighed til den arkitektoniske æstetik samt hendes betagelse af den japanske kunster Yayoi Kusama, som hun drager inspiration fra.

”Fremfor at forklare alle tematikkerne jeg gennemgår, ønsker jeg hellere at invitere lytteren ind i et rum, hvor de kan opleve egne følelser og tanker. Hvis bare ti mennesker har lyst til at drømme sig ind i det rum eller dele det med mig, ville det jo være fantastisk.”


I Hôy las sfæriske univers samler hun inspiration fra et væld af genrer, hvilket giver hendes produktioner et helt særligt udtryk. Hôy las debut-ep udkommer i starten af 2019.