Ofte stillede spørgsmål
{{faq.Name}}

{{faq.Name}}

{{faq.Answer}}

Er der noget bedre end elektronisk musik, hvis man har for at flygte fra de grå hverdagsaftener? I 2023 har vi tre gode bud på elektroniske musikere, der kan tage med på en flugtvej væk fra de mørke og kolde aftenener.

I denne feature dykker vi ned i Chase & Status, Fakear og Plaid med tre af deres seneste singler, som du kan være heldig at høre, når de spiller i VEGA i løbet af de kommende måneder.

Chase & Status

Lige siden Will Kennard, Saul Milton og MC Rage, som står bag Chase & Status, udgav debutalbummet More Than A Lot i 2008, har de fyldt elektroniske dansegulve verden over. Kæmpehittet ”Blind Faith” tog verden med storm og er til dato deres mest kendte nummer.

Med fem succesfulde album i bagagen, er de nu aktuelle med deres sjette album What Came Before. På "Mixed Emotions" lægger Clementine Douglas vokal til, men gruppen har desuden arbejdet sammen med navne som Pusha T, Major Lazer og CeeLo Green.

Arkiv
17 Elektronisk

Chase & Status

support — N.E.GIRL

fredag — Store VEGA17. feb.

Fakear

Théo Le Vigoureux har taget sit musikalske alter ego, Fakear, op til revision på sit kommende album, Talisman, der udkommer i februar 2023. På albummet finder han tilbage til projektets essens med spontanitet og ærlighed. Med inspiration fra global, trip-hop og deep house tager han lytteren igennem klipper, krystaller og kampen mod klimaforandringer. På albummet er blandt andet det atmosfæriske nummer ”Altar” med den visuelle repræsentation af klipper og landskab, der bevæger sig i takt med musikken.

Arkiv
19 Elektronisk

Fakear

onsdag — Ideal Bar19. apr.

Plaid

Den engelske duo har været på den elektroniske musikscene siden 80’erne, og de er igen aktuelle med et nyt studiealbum – Feorm Falorx. ”Return to return” bæres af en mere futuristisk lyd, som kendetegner det nye album modsat den mere dystre forgænger Polymer. I musikvideoen er den magiske lyd illustreret med overnaturlige insekter og planter.

Arkiv
23 Elektronisk

Plaid

support — Ginevra Nervi

torsdag — Lille VEGA23. mar.